Life

Larisa Udilă, după ce soțul i-ar fi fost infidel: „A fost scris în stele”

Larisa Udilă a vorbit despre relația cu soțul ei după ce s-a spus că i-a fost infidel. Mesajul vedetei pentru gurile rele.
10.11.2022 | 15:43
Larisa Udila dupa ce sotul iar fi fost infidel A fost scris in stele
Larisa Udilă a vorbit despre mariajul cu soțul său. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a vorbit despre relația cu soțul ei, după ce a dezvăluit că, la începutul relației, a găsit mesaje cu alte femei în telefonul lui Alexandru Ogică. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! este mândră de familia pe care a clădit-o alături de el.

Larisa Udilă lămurește ce se întâmplă în mariajul său. E mândră de familia pe care a clădit-o alături de iubitul ei

Într-un interviu acordat recent, Larisa Udilă a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul ei și momentele de gelozie din relația lor. Printre altele, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a mărturisit că, la un moment dat, a găsit în telefonul lui Alexandru Ogică mesaje cu alte femei.

ADVERTISEMENT

Totuși, este deranjată de faptul că unii i-au înțeles greșit cuvintele și au afirmat că soțul său a înșelat-o, lucru cu care nu este de acord.

Cei doi au împreună și un băiețel, al cărei nașă de botez este Nicole Cherry, iar tânăra este convinsă că faptul că sunt împreună se datorează destinului.

ADVERTISEMENT

„S-a scris acum ceva de genul că m-a înșelat soțul. Eram…’Ce? Adică asta ați înțeles voi din tot interviul meu?’.

Cred că a  fost scris în stele pentru mine să fiu cu soțul meu și să avem o familie minunată”, a declarat Larisa Udilă la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Larisa Udilă, între social media și realitate: „Nu sunt neapărat un exemplu bun”

Mereu sinceră și naturală în toate aparițiile sale, Larisa Udilă susține că niciodată nu încearcă să afișează public o imagine diferită față de cea de acasă.

Despre hateri și cei care o critică, Larisa Udilă spune că îi înțelege și că, dacă ei nu ar exista, ar însemna că nu are succes.

ADVERTISEMENT

„Niciodată n-am încercat să pozez în altceva. Nu sunt neapărat un exemplu bun pentru genul ăla Hannah Montana. Am luat totul ca atare. Am avut perioade în care eram mai sensibilă, mă supăram, perioade în care pur și simplu treceam peste.

Face parte din drumul către succes și partea asta de critică și e normală. Nu trebuie să te iubească toată lumea, faci ceva greșit dacă n-ai hateri”, a dezvăluit Larisa Udilă.

Larisa Udilă susține că încearcă să nu se supere, pentru a nu-i transmite băiețelului său energiile negative, deoarece acesta îi preia stările.

„Cred că eu transmit foarte mult bebelușului. În general, este foarte fericit, foarte jucăuș. În schimb, eu când am o problemă de sănătate sau când sunt tristă, îl simt că-mi preia starea și de asta evit cât pot de mult să-i dau lui energie negativă”, a încheiat Larisa Udilă.

ADVERTISEMENT