Life

Fosta soție a lui Alin Oprea de la Talisman, la un pas să ajungă la pușcărie. Cum a salvat-o artistul în ultimul ceas

23.08.2020 | 19:28
Fosta sotie a lui Alin Oprea de la Talisman la un pas sa ajunga la puscarie Cum a salvato artistul in ultimul ceas
Alin Oprea, alături de soția lui, Larisa, pe vremea când formau un cuplu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu patru ani, Larisa Uță, fosta soție a “talismanului” Alin Oprea a lovit în plin două femei pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, femeia a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare.

Potrivit cancan.ro, Alin Oprea, soțul femeii, la acea vreme, a făcut tot posibilul să o scape de pușcărie. El a fost cel care s-a îngrijit ca cele două femei accidentate să fie bine și să nu le lipsească nimic.

ADVERTISEMENT

În plus, una dintre ele, a fost mai grav rănită și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. În acest sens, artistul s-a asigurat că femeia este operată în acea seară de mâinile unui medic renumit.

Alin Oprea de la Talisman și-a scăpat soția de pușcărie

Sursa citată scrie că artistul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca partenera lui, mama copiilor, să nu ajungă în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

„În seara accidentului, Alin Oprea a fost cel care a depus eforturi supraomenești pentru salvarea vieții doamnei Mihaela. El a fost cel care a «convins» un renumit profesor-doctor să o opereze de urgență pe victimă și a fost cel care s-a ocupat financiar de toate aspectele.

Tot el el a fost cel care a așteptat la ieșirea din sala de operație, cu sufletul la gură, rezultatul operației: viața sau moartea”, a dezvăluit una dintre femeile implicate în accidentul provocat de Larisa Uță pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Din fericire, femeia a scăpat cu viață, operația a fost un succes, iar Alin, timp de mai bine de un an, s-a asigurat că nu duce lipsă de nimic. A avut grijă de ea, se asigura că are medicamentele și hrana necesare. Nu același lucru se poate spune despre Larisa, cea care a fost vinovată de producerea accidentului.

„ Timp de un an și ceva, Alin a fost cel care venea aproape zilnic în vizită la doamna Nestor, avea grijă să nu-i lipsească nimic, procura tot ce era nevoie din punct de vedere medical dacă spitalul nu avea în dotare – medicamente, saltea specială, chiar și hrană uneori .

ADVERTISEMENT

Un om extraordinar, cu un suflet mare. Doamna Larisa nu a fost văzută niciodată să-și viziteze victima, cu o singură excepție, atunci când a rugat-o pe aceasta în lacrimi, s-o ierte, că are copii și să nu intre în pușcărie”, a mai spus sursa citată.

Eforturile lui Alin Oprea nu au fost în zadar. Femeia a iertat-o pe soția lui, astfel că, Larisa s-a ales cu o pedeapsă cu suspendare.

“Doamna Nestor a iertat-o, mai mult pentru eforturile depuse de Alin, astfel încât pedeapsa pentru doamna Larisa a devenit una cu suspendare și nu cu executare.

Fiind o persoană în vârstă, a decedat la ceva timp după accident. A iertat-o pe Larisa înainte să moară”, a mărturisit femeia.

ADVERTISEMENT