Life

Las Fierbinți 2023. Cum a anunțat Mihai Bobonete că începe un sezon nou

Las Fierbinți, gata de o nouă stagiune. Ce a dezvăluit Mihai Bobonete despre episoadele care vor apărea curând pe sticlă.
09.02.2023 | 16:05
Las Fierbinti 2023 Cum a anuntat Mihai Bobonete ca incepe un sezon nou
Las Fierbinți, gata de o nouă stagiune. Ce a dezvăluit Mihai Bobonete despre episoadele care vor apărea curând pe sticlă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Las Fierbinți 2023. Cum a anunţat juratul de la Românii au talent că începe un sezon nou al celui mai iubit serial de la Pro TV. Schimbările pe care le aduce stagiunea cu numărul 22 pentru actorii producției în care joacă Costi Diță și Anca Dumitra.

Las Fierbinți, gata de o nouă stagiune. Ce a dezvăluit Mihai Bobonete despre episoadele care vor apărea curând pe sticlă

Las Fierbinți este gata de o nouă stagiune. Peste numai câteva ore telespectatorii se vor bucura de o doză de râs și amuzament alături de actorii favoriți care se întorc pe micile ecrane de la ora 20:30. Pro TV anunță că serialul are o durată de două ore.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, postul de televiziune din Pache Propopescu a dezvăluit că serialul va putea fi urmărit de fani o dată pe săptămână, în fiecare seară de joi. Mihai Bobonete, unul dintre protagoniști, a făcut o mărturisire în acest sens.

„Astăzi începe Sezonul Nou Las Fierbinți… sperăm să vă placă la fel de tare ca și până acum! Locuri noi, situații inedite și comedie la maxim!”, a scris vedeta în dreptul unor imagini în care apare împreună cu regizorul și DOP-ul producției.

ADVERTISEMENT

Costi Diță, cel care îl interpretează pe Giani, susține că sezonul cu numărul 22 va fi unul de neuitat și cu foarte multe surprize pentru telespectatorii care, cu siguranță, nu se vor desprinde din fața micilor ecrane și vor urmări toate episoadele cu sufletul la gură.

Îndrăgitul actor nu a oferit prea multe detalii despre Las Fierbinți, însă a ținut să sublinieze că au fost zile în care echipa s-a oprit din filmări pentru că protagoniștii nu puteau să se abțină să nu râdă de poantele pe care le aveau în scenariu.

ADVERTISEMENT

„E o cifră, cu asta încep. 22, e la modul dacă mă întreba cineva la începutul începutului, aș fi zis – nu are acum, nici nu ne gândeam. Și iată-ne aici. Aș putea face un cântec să mulțumesc oamenilor că vin în fiecare seară să ne urmărească, iar cântecul ar fi ceva de genul – 22 de 11 ani… mulțumesc!

Este o bucurie maximă să auzi asta, iar de fiecare dată descoperim că oamenii ne sunt aproape. Am fost întrebat dacă Giani se va potoli… dar e imposibil, nu există această opțiune.

ADVERTISEMENT

În unele seri, mă întorceam acasă și realizam că dacă noi am râs, cei de acasă s-ar bucura când vor vedea. Încercăm de fiecare dată să livrăm comedie de cea mai bună calitate”, a declarat Costi Diță pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT