Life

Las Fierbinți a dat lovitura! Bucurie la Pro TV

Vești bune pentru actorii din Las Fierbinți! Ce s-a întâmplat cu serialul de la Pro TV, chiar în ziua debutului sezonului cu numărul 25
14.02.2024 | 22:27
Las Fierbinti a dat lovitura Bucurie la Pro TV
Las Fierbinți a îngenuncheat concurența de la Antena 1 la capitolul audiență. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, Las Fierbinți este unul dintre cele mai populare seriale din România. De-a lungul anilor, producția difuzată de PRO TV și-a adjudecat supremația în ceea ce privește audiențele. Pentru că este un serial pe placul românilor, nu este de mirare că veștile bune vin pe bandă rulantă pentru actori și producători.

Las Fierbinți, lovitură dură pentru rivalii de la Antena 1

Las Fierbinți este serialul care i-a cucerit pe români din prima. Este o satiră pură, atât de pe gustul românilor. Pentru că mulți telespectatori se simt bine și ”gustă” umorul lui Bobiță și al prietenilor lui, nu este de mirare că serialul rupe audiențele.

ADVERTISEMENT

Ieri seară, la PRO TV a avut loc premiera primului episod din noul sezon al serialului. Difuzat în același timp cu Power Couple de la Antena 1, Las Fierbienți a câștigat detașat în fața rivalilor.

Din păcate pentru Antena 1, emisiunea Power Couple nu s-a bucurat de audiențe mari. În schimb, mult mai bine la acest capitol a stat Las Fierbienți. Serialul de la PRO TV poate spune că a dat lovitura.

ADVERTISEMENT

Audiențele vorbesc de la sine. Serialul de la PRO TV a avut cifre de aproape de trei ori mai mari decât emisiunea prezentată de Dani Oțil. Acesta este un început promitățor, având în vedere că este abia primul episod din noul sezon.

Noul sezon al serialului de la PRO TV a debutat în forță

Mai exact, punctul maxim al audienței a fost atins la ora 21:15. Atunci, potrivit comunicatului PRO TV, în fața televizoarelor, privind Las Fierbinți se aflau 2.6 milioane de români. Pe locul doi, însă, cu cifre mult mai mici, s-a situat Antena 1 cu noua emisiune Power Couple.

ADVERTISEMENT

Pe segmentul urban, tot serialul de la PRO TV a fost lider de audiență. Las Fierbinți a fost urmărit de 1.1 milioane de români, în timp ce la Power Couple s-au uitat mai puțin de 500.000 de români.

Topul audiențelor, potrivit cancan.ro, a fost completat de Kanal D care s-a situat pe locul 3 cu 680.000 de telespectatori. Pe locul 4 a fost România TV cu 405.000 de telespectatori și pe locul 5, cu 350.000 de telespectatori, Happy Channel.

ADVERTISEMENT

Dincolo de faptul că este unul dintre cele mai de succes seriale, Las Fierbinți este și unul dintre cele mai longevive. Acesta a avut premiera în urmă cu 12 ani și are, până în prezent, 25 de sezoane, toate cu audiențe uimitoare.

Momentan, nimeni nu știe să spună data exactă când serialul va ajunge la final. Mihai Bobonete, cel care i-a dat viață mai bine de un deceniu lui Bobiță, speră ca producția să mai dureze, cel puțin, trei ani.

Atunci când Las Fierbinți se va încheia definitiv, fanii vor fi foarte supărați. Se va lăsa cu multe lacrimi și îmbrățișări lungi și pe platourile de filmare. Pentru că au fost împreună mai bine de un deceniu, actorii au început să se simtă ca în familie unul lângă altul.

ADVERTISEMENT