Life

Vedeta Antenei 1 care a jucat în Las Fierbinți. Puțini își mai aduc aminte de ea

Vedeta de la Antena 1 care a făcut parte din echipa de la Las Fierbinți. Doar unii telespectatori o mai țin minte acum.
28.01.2024 | 12:50
Vedeta Antenei 1 care a jucat in Las Fierbinti Putini isi mai aduc aminte de ea
Vedeta de la Antena 1 care a făcut parte din echipa de la Las Fierbinți. Doar unii telespectatori o mai țin minte acum. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei 1 care a jucat în serialul Las Fierbinți, de la Pro TV. Puțini își mai aduc aminte de ea. În momentul de față, este o prezență constantă pe micile ecrane și poate fi urmărită în diverse emisiuni ale trustului Intact.

Vedeta de la Antena 1 care a făcut parte din echipa de la Las Fierbinți. Doar unii telespectatori o mai țin minte acum

Vedeta de la Antena 1 care a făcut parte din echipa de la Las Fierbinți. Doar unii telespectatori o mai țin minte acum. A dat viață personajului Luminița, care era asistentă în sat și care reușea că cucerească întreaga suflare masculină.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță care a jucat acest rol la un moment, pentru un sezon întreg, în anul 2017, este Ilona Brezoianu. Artista a apărut adesea alături de actorii peliculei, având o relație foarte bună cu foștii colegi, printre care se află și Mihai Bobonete.

A putut fi urmărită o perioadă scurtă la Pro TV, însă nu este străină de aparițiile în seriale și filme. Anterior, a colaborat cu alte posturi de televiziune și a jucat în Mangalița, eXtra Factor și Atletico Textila.

ADVERTISEMENT

De ceva vreme a semnat un contract cu Antena 1, unde a apărut la iUmor în calitate de concurentă și prezentatoare TV. De asemenea, poate fi văzută de telespectatorii români în fiecare dimineață de duminică, la un matinal.

Mai exact, face parte din echipa emisiunii Super Neatza de Weekend, cariera sa fiind una în plină ascensiune de ceva vreme. Ilona Brezoianu joacă în mai multe piese de teatru și a fost concurentă și la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT
Ilona Brezoianu și Mihai Bobonete
Ilona Brezoianu și Mihai Bobonete, la filmările serialului Las Fierbinți (stânga). Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik

Ilona Brezoianu, premiată pentru rolurile sale

Ilona Brezoianu este o actriță tânără, care nu a urcat de foarte multă vreme pe scena teatrului, dar cu toate acestea a reușit să cucerească publicul. Vedeta de la Antena 1 a primit și numeroase premii pentru rolurile sale.

Pe când avea numai 22 de ani i s-a înmânat Premiul pentru cea mai bună actriță, la Festivalul teatrul studențesc în Culise. Ulterior, în anul 2013 îndrăgita actriță a luat premiul Timica la Gala Tânărului Actor Hop.

ADVERTISEMENT

Reușește să treacă de la teatru la film fără nici cea mai mică problemă, demonstrând că are foarte multe calități și talent. Ilona Brezoianu a dus la bun sfârșit foarte multe proiecte în branșa în care este în prezent.

ADVERTISEMENT