Sport

Laszlo Dioszegi a făcut anunțul! Cosmin Matei revine pe teren la meciul cu FCSB

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit despre meciul cu FCSB. Cosmin Matei ar putea reveni pe teren în meciul cu bucureștenii.
23.04.2024 | 17:25
Laszlo Dioszegi a facut anuntul Cosmin Matei revine pe teren la meciul cu FCSB
Laszlo Dioszegi anunță că Cosmin Matei ar putea reveni pe teren la meciul cu FCSB. Sursă foto: Inquam
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe speră să o încurce pe FCSB în lupta la titlu. Covăsnenii au în continuare șanse de a obține o clasare care duce în cupele europene. La Sepsi ar putea reveni Cosmin Matei, fotbalistul care a fost depistat pozitiv la un test antidoping luna trecută.

FCSB poate câștiga matematic titlul în Superligă în această etapă. Roș-albaștrii nu vor să mai amâne sărbătoarea și speră să obțină o victorie în meciul de la Sfântu Gheorghe. Patronul covăsnenilor a vorbit despre situația echipei sale. Acesta a precizat că pe teren și-ar putea face apariția Cosmin Matei. Acesta nu a mai evoluat din 8 martie, atunci când echipa sa a câștigat cu 2-1 meciul cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Cosmin Matei ar putea reveni pe teren la meciul Sepsi – FCSB

Cosmin Matei a fost depistat pozitiv la un test antidoping luna trecută, la meciul pierdut de Sepsi cu Universitatea Craiova cu 1-3. Audierile ANAD nu vor începe până când un laborator acreditat de WADA din Austria nu va trimite rezultatele suplimentului contaminat. Până atunci, fotbalistul este liber să joace și și-ar putea face apariția la meciul Sepsi-FCSB.

Laszlo Dioszegi a lămurit situația fotbalistului. Acesta a precizat că mijlocașul s-a antrenat cu echipa și este posibil să intre câteva minute în meciul cu Bucureștenii. Patronul covăsnenilor speră chiar ca fotbalistul să fie decisiv împotriva FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Eu sper să joace 10-15 minute! A început programul normal, alături de echipă, de ieri (n.r. de luni). Este insuficient încă pentru a da randamentul scontat, dar poate va intra pe teren pe final cu FCSB și ne va face fericiți pe toți. Să dea un gol, un assist.

N-am primit un răspuns în privința lui, dar sperăm că va fi bine. Dacă nu va juca împotriva FCSB, etapa cealaltă, cu CFR, sigur poate fi pe teren”, a explicat Laszlo Dioszegi pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Dioszegi speră să o incurce pe FCSB

Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe ultimul loc în playoff cu 27 de puncte. Covăsnenii sunt angrenați în continuare în lupta pentru cupele europene. În playoff, echipa antrenată de Bernd Stork a obținut o victorie, 2 egaluri și 2 înfrângeri.

De cealaltă parte, FCSB speră să sărbătorească primul titlu după 9 ani în meciul de la Sfântu Gheorghe. Bucureștenii au nevoie de o victorie în meciul cu Sepsi și de un insucces al celor de la Craiova în partida cu CFR Cluj. Dioszegi a precizat și care este obiectivul echipei în playoff. Acesta speră ca Sepsi să o încurce pe FCSB în meciul de miercuri seara și să obțină o clasare în primele 3. Acesta a precizat:

ADVERTISEMENT

„Ne-am atins un prim obiectiv, play-off-ul. A fost foarte greu, dar acum sper să stricăm sărbătoarea celor de la FCSB. În sensul să nu sărbătorească o eventuală câștigarea a titlului în casa noastră. O pot face în rest, nu e treaba noastră. În plus, am avut și mult ghinion cu FCSB în unele meciuri, sperăm să se întoarcă situația. Noi ne-am propus să scoatem cât mai multe puncte în acest play-off, au mai rămas cinci meciuri, ar trebui să scoatem minim 12 puncte, ca să ne gândim la locul 3″.

ADVERTISEMENT