Sport

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, în etapa 5 din play-off în SuperLiga. Oltenii înving la debutul lui Gâlcă și vin la 11 puncte de FCSB. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova, victorie pe terenul lui Sepsi, scor 3-1, la debutul lui Constantin Gâlcă. Oltenii urcă pe locul 2, la 11 puncte în spatele FCSB.
21.04.2024 | 19:40
Sepsi  Universitatea Craiova 13 in etapa 5 din playoff in SuperLiga Oltenii inving la debutul lui Galca si vin la 11 puncte de FCSB Cum arata clasamentul
Sepsi - Universitatea Craiova contează pentru etapa a 5-a din play-off în SuperLiga. Gazdele vor să se implice în lupta pentru locurile 2-3, iar pe banca oltenilor debutează Costel Gâlcă. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT
21-04-2024
14:27

Sepsi - Universitatea Craiova 1-3 (pen. Ștefănescu 40 / Maldonado 11, A. Ivan 26, L.Houri 68)

Clasament playoff SuperLiga.
Clasament playoff SuperLiga.

Vezi toate fazele video importante aici.

Final de meci la Sfântu Gheorghe! Universitatea Craiova reușește să câștige meciul cu Sepsi OSK și face un pas important în lupta pentru locul doi.

Min 68: GOOOOOOOLLLLLLLL UNIVERSITATEA CRAIOVAAAAA!!!!! Lyes Houri marchează pentru 3-1.

Min 46: A început a doua repriză!

Min. 45+1: Nicușor Bancu șutează din prima. Niczuly respinge cu mare dificultate.

Min. 40: GOOOL Sepsi! Marius Ștefănescu a înscris din penalty. În primă fază, „centralul” Marian Barbu nu a acordat lovitură de la 11 metri pentru hențul lui Badelj în careu. Arbitrul și-a schimbat decizia după ce a fost chemat la monitorul VAR. 

Min. 39: Maldonado a fost aproape de autogol. Laurențiu Popescu a fost pe fază și a reținut balonul în ultima clipă. 

Min 26: GOOOL Universitatea Craiova! Maldonado îl lansează excelent pe Vlădoiu, care centrează în fața porții. Andrei Ivan înscrie cu un șut din prima. 

Min. 19: Crețu reia pe poartă după o centrare excelentă. Niczuly este pe fază și reține. 

Min. 11: GOOOL Universitatea Craiova! Maldonado înscrie cu un șut cu pământul. Oltenii au marcat după un corner. Faza a fost analizată aproximativ 4 minute în camera VAR pentru un posibil henț al lui Markovic. În cele din urmă, golul a fost validat. 

Min. 1: Partida a început!

Sepsi: Niczuly – Oroian, D. Ciobotariu, Kecskes, Fl . Ștefan – Alimi – K. Varga, Ștefănescu, Kallaku, Dumitrescu – Debeljuh. Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Rența, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Safranko. Antrenor: Bernd Storck. 

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, Ivan – Markovic. Rezerve: Lazar, Soiri, Zajkov, R. Silva, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Danciu, Bana, Blesa, Koljic. Antrenor: Costel Gâlcă.

Sepsi – Universitatea Craiova este ultimul meci al rundei cu numărul 5 din play-off. Pentru olteni, meciul va aduce cu sine debutul lui Costel Gâlcă pe banca tehnică. Covăsnenii sunt ultimii în clasament, dar au pierdut numai contra liderului FCSB.

Sepsi – Universitatea Craiova, live video online, în etapa 5 din play-off

Sepsi a prins în ultima etapă play-off-ul, după o victorie dramatică obținută la Ploiești. Covăsnenii nu au dezamăgit, însă, fiind învinși doar de FCSB, în prima rundă. În etapa precedentă, ei au reușit chiar să câștige cu 1-0 în Giulești.

ADVERTISEMENT

A fost un rezultat devastator pentru fostul tehnician al lui Sepsi. Cristiano Bergodi a plecat de la Rapid. Șase zile mai târziu, neamțul Bernd Storck are de înfruntat un antrenor nou. Costel Gâlcă a fost numit de Mihai Rotaru principal la Universitatea Craiova și speră să debuteze cu o victorie.

Cele două echipe sunt despărțite doar de patru puncte, iar Sepsi visează la o nouă clasare pe loc european. Cu o victorie, covăsnenii pot să încingă finalul campionatului și să se implice serios într-o luptă din care fac parte și Farul, Universitatea Craiova, CFR sau Rapid.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Meciul dintre covăsneni și olteni va fi transmis pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Partida va putea fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

Ca de obicei, aici găsiți echipele de start, actualizări în timp real, dar și cele mai tari reacții oferite după finalul meciului. Inclusiv pe cele ale noului tehnician al oltenilor!

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off SuperLiga, etapa 5

Etapa a 5-a din play-off a început vineri și se încheie duminică, chiar cu Sepsi – Universitatea Craiova. Iată cum arată afișul complet al rundei:

Vineri, 19 aprilie

  • ora 20:30 Farul – CFR Cluj 5-1 (Munteanu 22′, Cojocaru 41′, ’77, Grameni 67′ Ganea 83′ / ’76)
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 20 aprilie

  • ora 20:30 FCSB – Rapid

Duminică, 21 aprilie

  • ora 19:00 Sepsi – Universitatea Craiova (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-off, înainte de etapa 5

clasament play-off Etapa 5

Cote pariuri la meciul Sepsi – Universitatea Craiova

Favorită la victorie în partida care se joacă la Sf. Gheorghe este formația gazdă. Cota pe 1 solist este 2,75. X are cota 3,25, iar 2 solist are cota 2,67.

În sezonul regulat, a fost 2-1 pentru Universitatea Craiova în Bănie și 3-1 pentru olteni, în Covasna. Ultimul meci s-a disputat la Sfântu Gheorghe în data de 4 februarie. Golurile au fost marcate de Debeljuh, respectiv Markovic, Kojlic și Crețu.

Sepsi – Universitatea Craiova, live stream, 19:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Oltenii au palmares pozitiv contra lui Sepsi, în ultimele cinci întâlniri. Ei s-au impus de patru ori și au pierdut o dată. Universitatea nu a mai pierdut la Sf. Gheorghe din aprilie 2022, când Sepsi câștiga cu 2-1.

În etapa precedentă, Sepsi a câștigat în Giulești, în timp ce oltenii au fost învinși cu 2-1 acasă, de Farul Constanța. Universitatea are trei înfrângeri consecutive, incluzând-o pe cea din semifinalele Cupei României Betano, contra Oțelului Galați.

ADVERTISEMENT