Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Laszlo Dioszegi sare în apărarea lui Andrei Chivulete, arbitrul care a oprit Sepsi – FC U Craiova: „E scandalos să-l pedepsim!” Video exclusiv

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, este indignat de faptul că se discută despre suspendarea arbitrului Andrei Chivulete pentru decizia de la meciul cu FC U Craiova 1948.
10.03.2023 | 16:46
Laszlo Dioszegi sare in apararea lui Andrei Chivulete arbitrul care a oprit Sepsi  FC U Craiova E scandalos sal pedepsim Video exclusiv
Andrei Chivulete a fost delegat la meciul dintre FC Botoșani – CS Mioveni. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a dezvăluit cum a obținut rejucarea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Laszlo Dioszegi face scut în jurul centralului Andrei Chivulete.

Laszlo Dioszegi, revoltat că se discută despre suspendarea arbitrului Andrei Chivulete: „Ar fi cea mai mare greșeală!”

Adrian Porumboiu l-a desființat pe arbitrul care cu decizia sa a produs haos în tot fotbalul românesc, însă Laszlo Dioszegi e de partea lui Andrei Chivulete: „Asta e cea mai mare problemă. Deci dacă un arbitru fluieră regulamentar trebuie suspendat?! Ar fi cea mai mare greșeală!

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

De ce e el vinovat? Acuma dacă și pe arbitri îi dăm afară din fotbal, cine o să mai aibă curajul să ia niște decizii drastice?”, a spus patronul lui Sepsi, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Laszlo Dioszegi trage un semnal de alarmă și consideră că această decizie îi va afecta pe toți „cavalerii fluierului”: „Și nu e vorba de xenofobie și de rasism, ci de orice decizie. Știm foarte bine cum a fost la cazul Bricheta”.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi acuză: „Nimeni nu a fost lângă noi!”

Nimeni n-a mai spus de ce nu s-a rejucat meciul pentru că trebuie să se joace pe teren și că jucătorii au fost dezavantajați sau cu nocturnele, cu Poli Iași și cu Poli Timișoara. Deci au fost multe meciuri”.

Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe acuză că nimeni nu a luat apărarea echipei sale: „Și acum văd că nimeni nu a fost lângă noi. Toată lumea a spus să se rejoace. Așa am spus și eu… Asta e o enormitate. Cine o să mai aibă curajul să aplice regulamentul?”.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu l-a desființat pe Andrei Chivulete: „S-a pripit, să nu spun altfel”

„Chivulete junior s-a pripit, să nu spun altfel. Noi suntem foarte rapizi în a lua unele decizii care convin, sunt de actualitate cu ce se întâmplă în lume. Dacă ar fi ministru agriculturii sau premierul României, următoarea recomandare culinară ar fi gândaci cu usturoi.

Primul lucru pe care îl înveți când faci școala de arbitru este ca atunci când începi un joc, să-l și termini. El s-a grăbit atunci, nu știu ce treabă avea. Dar după opinia mea, a durat foarte puțin și decizia a fost foarte repede. A fost ca un cowboy căruia i-a apărut o pălărie, nu a mai așteptat să apară și capul și a tras și în cap și în pălărie”.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea numărul 1 în ceea ce privește exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT