Fotbal intern

Latovlevici vorbeşte despre grătarele cu Reghe şi relaţia cu Gâlcă: “Mîncam, rîdeam, dar nu bîrfeam!”

Iasmin Latovlevici, unul dintre jucătorii care a stat mai mult pe bară în ultimul sezon, a vorbit odată cu plecarea sa în Turcia despre tot ce a trăit la Steaua, despre Gigi Becali sau despre...
29.06.2015 | 00:05
Latovlevici vorbeste despre gratarele cu Reghe si relatia cu Galca Mincam rideam dar nu birfeam
ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici, unul dintre jucătorii care a stat mai mult pe bară în ultimul sezon, a vorbit odată cu plecarea sa în Turcia despre tot ce a trăit la Steaua, despre Gigi Becali sau despre echipa naţională.

Jucătorul ajuns la Genclerbirligi a spus că a avut o relaţie normală cu Gâlcă şi că orice jucător şi-ar dori să ajungă la Steaua într-un interviu acordat celor de la prosport.ro.

ADVERTISEMENT

– despre Gigi Becali: După meciul de la Iaşi, din ultima etapă, mi s-a propus să rămîn. Mi-a fost şi ruşine să-i spun patronului că eu semnasem deja cu o altă echipă. Dacă nu ar fi fost domnul Gigi Becali, Steaua ar fi fost acum ca Dinamo sau Rapid. Nu ar fi existat performanţă. Pînă la urmă eu şi familia mea am trăit de pe urma a ceea ce mi-a oferit omul acesta, cam totul i se datorează lui că el controlează totul la echipă. Dacă s-ar da şi nişte salarii mai mari la Steaua, îţi spun eu că mulţi jucători ar alege să se retragă de aici, nu s-ar mai gîndi să plece afară. Eu unul aş fi făcut asta. Steaua e Real Madrid a României! Nu există o echipă mai bună la noi.

– despre Costel Gâlcă: Cu Costel Gâlcă am fost corect, cu mulţi am fost aşa, poate prea corect cu unii care nu meritau. Bine, am avut unele discuţii… Eu am fost atunci, înainte de petrecerea lui Reghecampf, la Costel Gâlcă şi l-am întrebat dacă pot merge, iar el mi-a răspuns că pot face ce vreau în timpul meu liber şi că nu îl deranjează. Eu am o relaţie foarte bună cu familia Reghecampf, dar au apărut acele poze şi s-a exagerat. Oamenii sînt prea negativişti, ce credeau că o să-l lucrăm noi pe Gâlcă? Prostii! Mă duceam acolo pentru că mă simţeam bine, mîncam, rîdeam şi ne aminteam de vremurile cînd lucram împreună. În nicicun caz nu-l bîrfeam pe Gâlcă, aşa cum s-a mai scris!

ADVERTISEMENT

– despre echipa naţională: Orice jucător se gîndeşte la echipa naţională. Eu vreau să fiu iar acolo şi sper să se întîmple asta dacă voi juca aici. Mai sper să se dea uitării scandalul care a fost atunci cînd s-a spus că jucătorii Stelei nu vor să vină la echipa naţională. Ar fi multe de spus despre ce s-a întâmplat atunci.

– despre ultimul sezon: Să ştii că mă pregăteam bine şi cu Gâlcă, dar la un moment dat, mi-am simţit corpul mai slab. După o pregătire diferită a lui Gâlcă decât ceea ce făceam înainte. Am avut discuţii cu antrenorul după două meciuri în care am fost nevoit să ies mai devreme, pentru că mă accidentasem. Returul cu Ludogoreţ şi meciul de la Târgu Mureş cu ASA

ADVERTISEMENT