Life

Laura Bretan a împlinit 20 de ani şi a devenit o domnişoară superbă. Cum arată acum câştigătoarea de la Românii au Talent

Laura Bretan a împlinit joi, 7 aprilie, 20 de ani! Tânăra care s-a remarcat la Românii au talent, dar și la ediția americană a show-ului a avut parte de o evoluție spectaculoasă pe plan muzical.
07.04.2022 | 07:00
Laura Bretan a implinit 20 de ani si a devenit o domnisoara superba Cum arata acum castigatoarea de la Romanii au Talent
Laura Bretan, cântăreață de muzică pop-opera și opera. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Laura Bretan, considerată una din vocile de aur ale României, face joi, 7 aprilie, 20 de ani. Artista care s-a remarcat în show-uri de talente în țară și în America era cât pe ce la un moment dat să ne reprezinte și la Eurovision, însă nu a avut noroc până la capăt.

Cum arată Laura Bretan la 20 de ani

Adolescenta de altădată este dată uitării acum. Laura este o domnișoară în toată regula, extrem de atentă la aparițiile sale. În timp ce multe fete de vârsta ei apar pe rețelele de socializare mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate, Laura reușește să dovedească faptul că poate fi feminină și sexy fără să se dezgolească.

ADVERTISEMENT

Vedeta este destul de activă pe Instagram, acolo unde postează des filmulețe la secțiunea Story și fotografii cu activitățile sale. Îi place foarte mult să pozeze și, din imaginile pe care le pot vedea cei peste 70.000 de urmăritori ai ei, o face extrem de natural.

laura bretan
Așa arată acum Laura Bretan. Astăzi a împlinit vârsta de 20 de ani. Foto: Instagram

Laura Bretan i-a cucerit pe americani

Numele ei a devenit cunoscut de o țară întreagă în anul 2016. Laura a participat la Românii au talent, competiție pe care, la cei 16 ani pe care îi avea atunci, a reușit s-o câștige. A urmat apoi participarea la ediția americană a show-ului de talente unde a făcut o figură bună, tot în același an.

ADVERTISEMENT

În cel de-al 11-lea sezon Americanii au talent, românca născută la Chicago a impresionat atât juriul, cât și telespectatorii. Din nefericire, nu a câștigat și acel show. S-a clasat pe locul 6, unul destul de onorabil.

Ce a făcut Laura Bretan după ce a câştigat Românii au Talent

Faima ei a explodat, așadar, și la nivel internațional.  Peste trei ani, în 2019, Laura Bretan a impresionat publicul eurovisionist de la noi cu melodia „Dear father”. Piesa a fost multă vreme favorită pentru a ne reprezenta în Israel în acel an, dar nu a câștigat Selecția Națională.

ADVERTISEMENT

Odată cu participarea la Eurovision, Laura Bretan s-a trezit și cu numeroase critici și asta deoarece a susținut referendumul pentru familie organizat cu un an în urmă. Artista a devenit ținta ironiilor pe grupurile Eurovision, făcându-se glume inclusiv pe seama religiei sale, tânăra fiind penticostală.

De altfel, mulți sunt de părere că lipsa de deschidere a Laurei față de comunitatea LGBT ar fi dus cu adevărat la pierderea trofeului, căci din punct de vedere vocal nu avea nimeni ce să îi reproșeze.

ADVERTISEMENT

Dincolo de acest episod controversat din viața Laurei, muziciana se poate lăuda cu succese la care alții doar visează. A fost pe marile scene ale lumii și a cântat de-a lungul anilor cu Toto Cutugno, Jose Carreras, Fernando Varella sau Michael Bolton.

Pentru a nu uita niciodată împlinirea vârstei de 20 de ani, Bretan a pregătit anul acesta un concert extraordinar din seria „Laura și prietenii”, pe 10 aprilie la Sala Palatului. Nu va urca singură pe scenă. Tânăra va începe spectacolul la ora 19:00. Invitații speciali sunt Nick Casciaro și Eliza G, două voci remarcate în concursul X Factor.

 

ADVERTISEMENT