Life

Laura Cosoi, anunț șoc! E însărcinată a patra oară! Cum a dat vestea

Laura Cosoi a anunțat că este, din nou, însărcinată, a patra oară deja. Vedeta a dat vestea pe conturile ei de socializare.
02.01.2024 | 14:17
Laura Cosoi anunt soc E insarcinata a patra oara Cum a dat vestea
Laura Cosoi este însărcinată a patra oară / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi este însărcinată a patra oară, vedeta fiind în culmea fericirii. Vestea a dat-o astăzi, 2 ianuarie 2023, chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani.

Laura Cosoi este însărcinată a patra oară

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt în culmea fericirii. Familia lor se va mări, în curând, cu încă un copil, al patrulea. Vestea a fost dată de actrița care a făcut senzație în serialul La bloc pe conturile ei de socializare. A postat o fotografie, la apus, cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

”Miracolul vieții”, a notat actrița, alături de alte câteva hashtaguri cât se poate de explicite. ”#DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii”, sunt cuvintele care descriu ceea ce simte frumoasa actriță.

Laura Cosoi și soțul ei au, până acum, trei fetițe, Rita, Vera și Lara. Cele trei, spunea actrița, i-au făcut viața mai frumoasă și fiecare sarcină avută până acum a fost un alt fel de experiență, uneori neplăcută chiar. Dar, explica vedeta, sentimentul maternității o împlinește total. Acum, probabil, că speră să își bucure soțul cu vestea că va avea un băiețel.

ADVERTISEMENT

„În general, Cosmin zice că nu poate să își dorească ceva ce nu poate controla (n.r. – atunci când vine vorba despre un băiețel). Așa că spune întotdeauna că ce îi dă Dumnezeu, aia e. Însă cred că da, el și-ar dori și un băiețel. Dar nu cu orice preț. Dacă dă Dumnezeu să vină un băiețel, probabil că s-ar bucura”, spunea Laura Cosoi despre a patra sarcină, pentru Ego.

Laura Cosoi și soțul ei se iubesc de peste 12 ani

Vestea că este însărcinată a dat-o la puțin timp după tragedia care i-a înnegurat celebrei Laura Cosoi sfârșitul anului trecut. După jumătatea lunii decembrie, ea anunța că mama s-a a plecat pe ultimul drum, după o lungă și chinuitoare luptă de 15 ani cu cancerul.

ADVERTISEMENT

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a scris Laura în dreptul unei imagini unde apare cu sora și mama ei. Ligia Delia Cosoi, mama actriței, a fost o renumită profesoară de dans.

Laura Cosoi a fost, cu mult timp în urmă, iubita lui Smiley. Iar când toată lumea credea că vor ajunge la altar, cei doi și-au spus adio. Frumoasa artistă nu a petrecut însă foarte mult timp singură și și-a găsit ursitul. Mai exact, pe Cosmin Curticăpean.

ADVERTISEMENT

„Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată”, spunea, acum aproape doi ani, Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: