Life

Ce a primit Laura Cosoi de la mama ei, cu două zile înainte să moară. Actrița le-a arătat tuturor

Laura Cosoi le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram ce dar minunat a primit de la mama ei cu două zile înainte să moară.
20.12.2023 | 17:54
Ce a primit Laura Cosoi de la mama ei cu doua zile inainte sa moara Actrita lea aratat tuturor
Laura Cosoi, devastată după ce și-a pierdut mama. Foto: Instagram/ Facebook
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a fost răsfățată de mama ei, Ligia, care s-a stins din viață după lupta cu cancerul, cu niște flori pe care le adoră.

Laura Cosoi, cadou primit cu două zile de la mama ei înainte să se despartă de ea

Cu doar două zile înainte (n. red.: duminică, pe 17 decembrie) ca mama actriței să plece la cele veșnice, Laura Cosoi a fost cadorisită cu cei mai frumoși crini pe care i-a primit vreodată cineva. De aceste flori se va lega de acum imaginea mamei sale până la sfârșitul vieții.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a ținut să le arate fanilor florile pe care le-a pus în vază, oferite de cea care i-a dat viață. Vedeta a mai făcut câteva postări pe Instastory dedicate femeii pe care o iubea ca pe ochii din cap.

Ligia Cosoi, mama artistei cunoscute din serialul „La Bloc”, a plecat în lumea cealaltă după ce în anul 2021 învinsese cancerul. Afecțiunea nu s-a lăsat dusă de tot și a răpit-o din brațele Laurei Cosoi pe femeie, chiar înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Ligia Cosoi a povestit, în 2021, despre lupta sa cu cancerul, pentru o publicație tabloidă de la noi. Femeia era conștientă ca boala nemiloasă își poate face oricând de cap.

laura cosoi flori mama
Florile primite de Laura Cosoi de la mama ei, înainte ca femeia să înceteze din viață. Foto: Instagram

Ligia Cosoi, dezvăluiri despre lupta cu boala

„Nu fusesem de 4-5 ani la un control. E drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital. Și, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam.

ADVERTISEMENT

Mă simţeam vinovată că nu am făcut controale la timp şi acum copiii îşi ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine şi nu înţelegeam de ce mă luau şi mă plimbau, să-mi mai iau gândul. Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta.

Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus cu noi. Foarte mult nu poți influența, dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții”, mărturisea mama actriței Laura Cosoi pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT