Life

Doliu pentru Laura Cosoi. Mama artistei a a murit. Mesajul sfâșietor al actriței: „Te iubim dincolo de viața asta!”

Drama pentru Laura Cosoi. Actrița și-a pierdut mama chiar înainte de Crăciun. Mesajul emoționant pe care vedeta l-a transmis.
19.12.2023 | 14:12
Doliu pentru Laura Cosoi Mama artistei a a murit Mesajul sfasietor al actritei Te iubim dincolo de viata asta
Laura Cosoi este în doliu. Mama sa a murit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Durere fără margini pentru Laura Cosoi. Actrița și-a pierdut mama chiar în pragul sărbătorilor. A transmis un mesaj emoționant după ce a pierdut-o pe cea care i-a dat viață.

Laura Cosoi trece printr-o perioadă dificilă. Mama actriței a murit

În prag de sărbători, Laura Cosoi trăiește o durere cumplită. Cu sufletul rupt, actrița a anunțat că mama sa s-a stins din viață. Vedeta a transmis un mesaj emoționant prin care a dat vestea cea tristă.

ADVERTISEMENT

Ea a însoțit textul sfâșietor cu două imagini cu cea care i-a dat viață. „Mamica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a scris vedeta care revine la tv pe Instagram.

În urmă cu aproximativ trei ani, artista și-a pierdut tatăl și i-a fost greu să accepte asta. Ligia Cosoi a învins cancerul de col uterin în 2021, dar se pare că boala a recidivat. Cea care a vorbit despre subiect a fost cântăreața Dya, care a colaborat mult timp cu mama Laurei Cosoi.

ADVERTISEMENT

„Noi am fost foarte apropiate, am lucrat foarte mult încă de la debutul meu în ceea ce privea toate coregrafiile pieselor pe care le lucram. E adevărat că a avut ceva probleme de sănătate, iar ulterior auzisem că ar fi recidivat acele probleme.

E o veste șocantă pentru tot ceea ce înseamnă cultură, artă în general, doamna Ligia a fost și conferențiar univeristar la Univeristatea de Arte ‘George Enescu’ din Iași, eu sunt ieșeancă, mă leagă foarte multe amintiri.

ADVERTISEMENT

Vorbesc așa cu un nod în gât, m-a devastat această veste, am văzut la Laura, am văzut postarea ei și ulterior multe colege de breaslă ne-am anunțat una pe cealaltă”, a declarat cântăreața pentru Laura Cosoi, conform spynews.ro. 

Apropiații sunt șocați

Vestea i-a întristat pe cei care o cunosc pe Laura Cosoi sau pe mama acesteia, mai ales că nu se așteptau la acest lucru. În secțiunea de comentarii a postării de pe Instagram, multe persoane publice, printre care Gina Pistol, Andreea Ibacka și Dana Rogoz i-au transmis condoleanțe.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să o odihnească! Sunt cu gândul la voi, îmi pare atât de rău! Rămâne amintirea ca o relatie așa magică ca a voastră puțini au norocul să cunoască”, a transmis soția lui Cabral Ibacka.

ADVERTISEMENT
Tags: