Life

Laura Cosoi, botez cu tradiții maramureșene pentru fetița sa. Ce ținută a purtat actrița: „A fost o imagine angelică”

Este sărbătoare în familia Laurei Cosoi. La două luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară, actrița o botează pe Lara, mezina familiei. Vedeta respectă tradițiile maramureșene.
27.08.2022 | 17:43
Laura Cosoi botez cu traditii maramuresene pentru fetita sa Ce tinuta a purtat actrita A fost o imagine angelica
Laura Cosoi și soțul său o botează pe Lara, mezina familiei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este o zi specială pentru Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean. Cei doi o botează astăzi pe Lara, mezina familiei, care a venit pe lume în urmă cu două luni. Stephan Pelger, prezent la eveniment, a făcut mai multe dezvăluiri despre eveniment.

Laura Cosoi își botează astăzi fetița. Slujba religioasă a fost una emoționantă

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu două luni. Lara a întregit familia celebrei artiste, iar acum a venit momentul botezului.

ADVERTISEMENT

Stephan Pelger, prezent la eveniment, a dezvăluit că este recunoscător pentru faptul că are ocazia să-i fie alături actriței. În plus, a mărturisit că slujba religioasă a fost una emoționantă, în timpul căreia nu s-a putut abține să nu plângă.

„A cântat corul, a cântat orga, s-a cântat Ave Maria, iar mie chiar mi-au curs lacrimile, pentru că este un moment foarte emoționant”, a declarat designer-ul conform SpyNews.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi și-a dorit un botez la care să se respecte toate tradițiile specifice zonei Maramureșului, astfel că doinele și mâncare tradițională nu au cum să lipsească.

„Vor fi respectate tradiții maramureșești. O să cânte un ansamblu, o să cânta doine, o să fie și muzică normală, dar, în principiu, se respectă tradițiile.

ADVERTISEMENT

Meniul va fi cu produse locale, iar totul va fi foarte frumos și foarte natural. La eveniment vor fi doar 50 de oameni”, a spus Stephan Pelger.

Ce ținute au purtat Laura Cosoi și soțul său?

Când vine vorba despre ținutele alese, Laura Cosoi și soțul său s-au îmbrăcat în alb, iar pentru micuțele lor au păstrat aceeași idee.

ADVERTISEMENT

Astfel că, din punctul de vedere al lui Stephan Pelger, imaginea lor, ca familie, a părut desprinsă dintr-un tablou angelic.

„Laura s-a îmbrăcat în alb și este splendidă! Ea este oricum frumoasă, ar putea să poarte absolut orice. Cosmin este îmbrăcat cu o ie frumoasă, iar fetițele, toate trei, sunt îmbrăcate în alb. Aș putea spune că a fost o imagine angelică”, a completat designerul.

ADVERTISEMENT
Tags: