Life

Laura Cosoi, despre transformările corpului în sarcină: „M-am deformat și m-am umflat”. Foto

Laura Cosoi este însărcinată pentru cea de a treia oară și a mărturisit are sunt schimbările care au apărut în fiecare dintre sarcinile sale. Vedeta a mărturisit că i s-a deformat corpul.
15.06.2022 | 16:29
Imagini cu Laura Cosoi însărcinată. Foto: Colaj Fanatik / lauracosoi.ro
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Actrița a dezvăluit că niciuna dintre sarcinile sale nu a semănat cu cealaltă.

Laura Cosoi, dificultăți în sarcină: „Tot corpul era bulversat”

Laura Cosoi a dezvăluit că niciuna dintre sarcinile sale nu a fost la fel. Deja trecută prin două astfel de experiențe și aflată la cea de-a treia, actrița a mărturisit că a avut schimbări diferite de fiecare dată când a fost gravidă.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceasta a dat și exemple despre lucrurile pe care le-a întâmpinat în sarcină. La primul ei copil, sarcina a fost una mai dificilă, în care vedeta a reținut multă apa, iar corpul ei a suferit trabsformări mai vizibile.

Mai mult, aceasta nici măcar nu mai putea purta inele și respira greu.

„Mă pregătesc să aduc pe lume al treilea bebeluș și pot să spun că nicio sarcina nu a semănat cu cealaltă. (…)

ADVERTISEMENT

În cazul meu, prima sarcina, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat.

Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respiram destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat”, a scris vedeta pe blogul său.

ADVERTISEMENT

Ce este diferit la sarcina de acum. Imagini cu Laura Cosoi însărcinată

Laura Cosoi a spus că la celelalte sarcini a acceptat transformările din corpul său mai mult față de prima, iar acum se simte perfect în pielea ei. Vedeta chiar a publicat imagini cu burtica de gravidă.

Mai mult, actrița a dezvăluit că se simte cel mai bine cu această formă a corpului.

„La sarcina cu Vera și la cea de acum am acceptat transformările corpului cu și mai multă seninătate. De fapt, pot spune că m-am simțit perfect în pielea mea, chiar și când sarcina e foarte avansată.

ADVERTISEMENT

Simt că formă această a corpului mi se potrivește cel mai bine”, a mai scris aceasta pe blog.

Tags: