Life

Laura Cosoi, momente speciale la botezul celei de-a doua fetițe. Unde a fost creștinată Vera

05.10.2020 | 12:09
Laura Cosoi momente speciale la botezul celei dea doua fetite Unde a fost crestinata Vera
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au trăit momente speciale sâmbătă, 3 octombrie , când și-au botezat cel de-al doilea copil. Creștinarea micuței Vera a avut loc într-un decor de poveste, într-un cadru restrâns la care au participat rudele și câțiva prieteni apropiați.

Actrița și partenerul ei de viață au ales pentru botezul celei de-a doua fetițe o biserică și un restaurant din Baia Sprie, Maramureș, cadrul fiind asemănător cu cel organizat la creștinarea primului copil, Rita. Mai exact, totul a fost amenajat în stil tradițional.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a păstrat întocmai toate datinile și tradițiile tainei botezului. Potrivit viva.ro, invitații care au luat parte la evenimentul din weekend au primit mărturii cu câte un fir de busuioc prins de icoana Maicii Domnului, Laura Cosoi fiind o persoană foarte religioasă.

Laura Cosoi și-a botezat fetița. Unde a fost creștinat cel de-al doilea copil

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de frații Petreuș, printre invitați numărându-se Adela Popescu și soțul ei Radu Vâlcan, dar și designerul Stephan Pelger, cel care i-a și creat rochia diafană frumoasei blondinei pentru ziua cea mare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, de la eveniment nu a lipsit mâncarea tradițională, dar și ținutele lejere, în ton cu creștinarea micuței Vera, care a venit pe lume în plină pandemie de coronavirus, mai exact pe 15 august, în ziua în care vedeta sărbătoarea 5 ani de la cununia religioasă cu Cosmin.

Laura Cosoi a purtat două ținute, în Biserică având o rochie albă, în timp ce la petrecerea de după creștinare a purtat o ținută bleu. Rochia lungă, diafană, lejeră și extrem de comodă s-a potrivit de minune cu decorul tradițional, vedeta fiind în culmea fericirii în această zi.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, mama împlinită a două fetițe minunate

„Pe 15 august, în zi Sfântă, a venit pe lume, pe cale naturală, minunea noastră, Vera. Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți!

Mulțumim pentru fiecare gând bun! Azi mergem acasă și urmează întâlnirea cu tati și cu Rita bună. Ah, câte emoții”, scria actrița pe pagina de Instagram la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi nu exclude posibilitatea venirii pe lume și a celui de-al treilea copil, însă mai întâi așteaptă să se recupereze după a doua sarcină. Vedeta din serialul „La Bloc” se gândește să devină mamă cât mai curând, poate chiar în perioada în care Vera va merge la creșă.

ADVERTISEMENT