Life

Laura Cosoi, urare emoționantă pentru soțul ei, de ziua lui. Cosmin Curticăpean a împlinit 46 de ani

Laura Cosoi, urare emoționantă pentru soțul ei, care își sărbătorește ziua de naștere. Cosmin Curticăpean a împlinit 46 de ani.
19.07.2023 | 19:41
Laura Cosoi urare emotionanta pentru sotul ei de ziua lui Cosmin Curticapean a implinit 46 de ani
Laura Cosoi, urare emoționantă pentru soțul ei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a postat o urare emoționantă pentru soțul ei, care a împlinit astăzi 46 de ani. Actrița a postat câteva imagini în care apare alături de Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi, urare emoționantă pentru soțul ei, Cosmin Curticăpean

Fosta actriță din serialul “La Bloc” și Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți din 2015 și au împreună trei fiice, Rita, Vera și Lara. Cei doi s-au cunoscut șa un restaurant, iar acela a fost începutul poveștii lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde postează regulat imagini și clipuri video sau face dezvăluiri din viața sa de zi cu zi. De ziua soțului ei, pe 18 iulie, vedeta a avut grijă să posteze un mesaj emoționant.

De asemenea, actrița a postat mai multe imagini cu partenerul ei de viață, căruia i-a transmis dragostea ei și toate cele bune. La fiecare fotografie, vedeta a scris câte un mesaj scurt.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, tati! Să îți fie viața senină și fericită. Te iubim, tati! Ești tot! De pe vremuri, te iubesc de nu mai pot! Tot așa și acum. La mulți ani!”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Laura Cosoi soț
Laura Cosoi, urare specială pentru soțul ei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Unde a mers Laura Cosoi în vacanță

Recent, Laura Cosoi și familia ei au plecat în vacanță într-o destinație de vis, și anume în Saint Tropez. Vedeta și soțul ei au ales un loc special de cazare, și anume un container. În acest fel, fetițele lor vor fi pregătite pentru excursia cu rulota, programată pentru luna august.

ADVERTISEMENT

“De vineri suntem în zona Saint Tropez, cazați într-un camping splendid care oferă o mulțime de variante de activități, plaje, restaurante, special gândite pentru familiile cu copii.

Din campingul Prairies de la Mer nu ai de ce să ieși nici măcar 1 dată în 2 săptămâni, pentru că este dotat cu de toate și oricum nu cred că ajungi să bifezi cam tot ce îți pun ei la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Practic stăm într-un container cool, iar pentru noi este un preview interesant pentru vacanță cu autorulota din august pe care copiii o aștepta cu mare entuziasm”, a povestit Laura Cosoi pe rețelele sociale.

Actrița este foarte pasionată de călătorii și pleacă adesea cu familia în vacanțe în afara României. Deși are trei fiice destul de mici, acest lucru nu îi împiedică pe vedetă și pe soțul ei să le ia cu ei peste tot unde merg.

ADVERTISEMENT