Life

Destinație de vis pentru Laura Cosoi și familia sa. Unde a ales să se cazeze actrița în Saint Tropez

Atracție turistică specială pentru Laura Cosoi, soțul și fiicele lor. Cum arată locul în care vedeta a dormit în Saint Tropez.
18.07.2023 | 14:40
Destinatie de vis pentru Laura Cosoi si familia sa Unde a ales sa se cazeze actrita in Saint Tropez
Atracție turistică specială pentru Laura Cosoi, soțul și fiicele lor. Cum arată locul în care vedeta a dormit în Saint Tropez. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Destinație de vis pentru Laura Cosoi și familia sa. Unde a ales să se cazeze actrița în Saint Tropez, regiune în care a ajuns în urmă cu câteva zile. Frumoasa blondină este foarte încântată de peisaj și de plimbările lungi.

Atracție turistică specială pentru Laura Cosoi, soțul și fiicele lor. Cum arată locul în care vedeta a dormit în Saint Tropez

Atracție turistică specială pentru Laura Cosoi, soțul și fiicele lor. Vedeta le-a arătat internauților cum arată locul în care doarme în Saint Tropez. Fosta iubită a lui Smiley a ales pentru cei dragi un „container”.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină crede că acest loc inedit le pregătește pe micuțe pentru perioada în care vor pleca în concediu cu rulota. Acest lucru se va întâmpla în august, însă până atunci urmează să povestească cum s-a simțit în Franța.

„De vineri suntem în zona Saint Tropez, cazați într-un camping splendid care oferă o mulțime de variante de activități, plaje, restaurante, special gândite pentru familiile cu copii.

ADVERTISEMENT

Din campingul Prairies de la Mer nu ai de ce să ieși nici măcar 1 dată în 2 săptămâni, pentru că este dotat cu de toate și oricum nu cred că ajungi să bifezi cam tot ce îți pun ei la dispoziție.

Practic stăm într-un container cool, iar pentru noi este un preview interesant pentru vacanță cu autorulota din august pe care copiii o aștepta cu mare entuziasm”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Imagini cu cazarea Laurei Cosoi
Imagini cu cazarea Laurei Cosoi. Sursa foto: captură video Instagram. Colaj: Fanatik

Laura Cosoi, îndrăgostită de călătorii

Laura Cosoi este cazată într-un camping frumos, bungalow-ul său fiind compus din două dormitoare, o cameră de zi și sufragerie. Vedeta are plaja extrem de aproape, la fel și numeroase restaurante și terase, unde poate savura tot felul de preparate culinare.

Îndrăgita actriță se bucură că familia sa are la îndemână o multitudine de facilități, însă regretă că nu are timpul necesar să le descopere pe toate. Blondina este îndrăgostită de călătorii și pleacă în destinații turistice speciale departe de România, în ciuda faptului că este mama a trei fete.

ADVERTISEMENT

Cea mai mică abia a împlinit vârsta de 1 an, vedeta fiind extrem de curajoasă când vine vorba de vacanțe. Fetele cele mari are Laurei Cosoi au 3, respectiv 4, ani, fosta iubită a lui Smiley fiind o mamă bună și protectivă.

ADVERTISEMENT