Life

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au dezvăluit ce nu s-a văzut la TV la America Express: ”Alexia a început să plângă”

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au spus ce nu a apărut pe micile ecrane de la America Express. Ce au mărturisit despre Alexia Eram.
28.12.2023 | 11:50
Laura Giurcanu si Sanziana Negru au dezvaluit ce nu sa vazut la TV la America Express Alexia a inceput sa planga
Laura Giurcanu și Sânziana Negru au spus ce nu a apărut pe micile ecrane de la America Express. Ce au mărturisit despre Alexia Eram. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au dezvăluit ce nu s-a văzut la TV la America Express. Alexia a început să plângă într-un moment de pe Drumul Soarelui care nu a fost difuzat de producătorii de la Antena 1.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au spus ce nu a apărut pe micile ecrane de la America Express. Ce au mărturisit despre Alexia Eram

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au spus ce nu a apărut pe micile ecrane de la America Express. Ce au mărturisit despre Alexia Eram care a făcut echipă cu fratele său mai mic, Aris Eram. Câștigătoarele au învățat foarte multe lecții valoroase.

ADVERTISEMENT

Cele două influencerițe s-au bucurat din plin de experiența de pe Drumul Soarelui, unde au văzut foarte multe locuri și oameni noi. Vedetele consideră că emisiunea le-a învățat să aibă mai multă răbdare, dar și ce înseamnă prietenia.

Mai mult, își apreciază viaţa mult mai mult decât o făceau înainte și se bucură mai intens de tot ceea ce trăiesc. Au trecut prin toate stările posibile, într-o singură zi, de la agonie, la extaz, totul fiind foarte intens.

ADVERTISEMENT

Cât despre lucrurile nevăzute de telespectatorii de la Antena 1, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au mărturisit un episod în care apare și Alexia Eram. Este vorba de o noapte pe care au petrecut-o în junglă.

„Cred că o noapte cu Alexia, în care am dormit în junglă, într-un trib, ar putea fi amintită aici. Avea fiecare dintre noi patul ei, însă erau foarte mulţi gândaci care mişunau în jurul nostru.

ADVERTISEMENT

Îmi amintesc că atunci când s-a stins lumina, Alexia a început să plângă, îi era frică să doarmă acolo. I-am spus să vină în patul meu, a venit, ne-am luat în braţe să adormim, doar că, atunci când m-am întors cu faţa la perete, mi-au trecut 2-3 gândaci prin faţă.

N-am scos niciun sunet pentru că ştiam că Alexia n-o să mai vrea să rămână în pat. Ăsta e doar un exemplu, însă sunt multe amintiri de acolo, din spatele camerelor, cu care am rămas”, a spus Sânziana Negru pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, amintiri de la America Express

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au rămas cu foarte amintiri de la America Express, majoritatea fiind legate de localnici și de bunătatea pe care au primit-o de la aceștia, chiar dacă unii nici nu aveau mâncare pentru ei.

Printre momentele frumoase se mai numără și serile de la cazare în care câștigătoarele premiului de 30.000 de euro ajungeau să fie singure. Atunci povesteau cum se simt după zilele lungi, fără a avea în față camerele de filmat.

„Am pornit la drum cu sufletul şi mințile foarte deschise, pregătite de orice. Cred că cel mai greu a fost atunci când am avut probe dificile din punct de vedere fizic şi ne simţeam poate puţin depăşite de situații”, a spus Laura Giurcanu despre America Express.

ADVERTISEMENT