Life

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, vorbe dure la adresa Alexiei Eram, la America Express. Mario Fresh a intervenit în scandal

Alexia Eram, scandal la America Express. Fiica Andreei Esca a simțit să le spună câteva vorbe sincere Sânzianei și Laurei
19.12.2023 | 23:02
Laura Giurcanu si Sanziana Negru vorbe dure la adresa Alexiei Eram la America Express Mario Fresh a intervenit in scandal
Alexia Eram, scandal la America Express cu adversarele ei Sursa foto: captură Youtube, Facebook
ADVERTISEMENT

Pe măsură ce America Express se apropie de finală, tensiunile și rivalitățile ies la iveală mai mult ca niciodată. În ediția din această seară, spiritele s-au încins între Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram.

Alexia Eram și-a dat seama cum joacă Laura și Sânziana la America Express

Pe ultima sută de metri înainte de marea finală America Express, concurenții nu se mai controlează deloc. Dacă până acum cu toții erau mai diplomați și țineau la relațiile pe care le avea, acum, totul s-a dezlănțuit.

ADVERTISEMENT

În penultima etapă din Argentina, Laura Giurcanu, Alexia Eram și Sânziana Negru au avut o discuție aprinsă. Motivul?! Strategiile pe care cele două concurente le au pentru a ajunge în marea finală.

Ca de obicei, Alexia Eram a ajuns prima la Irina Fodor, semn că este una dintre cele mai bune echipe din acest sezon. Jocul de amuleta s-a jucat în trei echipe, iar adversarii celor doi frați au fost Romică și fiul lui și Sânziana Negru cu Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT

Câteva minute de neatenție au clasat echipa Alexia – Aris pe locul doi, iar Sânziana cu Laura au câștigat prima lor amuletă. Odată cu amuleta de 1000 de euro, cele două au primit mult râvnitele cartonașe cu puncte, dar și ocazia de a face ordinea în cursă.

Mario Fresh i-a luat apărarea iubitei sale

Pentru că finala America Express bate la ușă, Laura și Sânziana se tem de cele mai bune echipe. Așa se face că, în penultima etapă din Argentina, cele două i-au pus pe Alexia și pe Aris Eram la coada clasamentului.

ADVERTISEMENT

În acel moment, Alexiei i-a picat cerul în cap. Mai ales că ea le considera prietene pe Laura și Sânziana. Deși Alexia a avut ocazia să facă de mai multe ori ordinea plecării în cursă, niciodată nu le-a pus ultimele pe cele două prietene.

Cum alianțele și prieteniile s-au năruit pe ultima sută de metri, Alexia Eram a fost extrem de dezamăgită de modul în care Laura și Sânziana și-au jucat cartea. Tocmai de aceea, fiica Andreei Esca a simțit să pună punctul pe i și să le atragă atenția celor două.

ADVERTISEMENT

Laura și Sânziana nu au părut prea afectate de vorbele Alexiei. Concurentele de la America Express și-au justificat comportamentul. Cele două au spus că dorința lor este de a ajunge în marea finală. Drept dovadă, așa cum a spus și Sânziana, sunt prietene acasă, nu în concurs.

Mario Fresh s-a uitat și el la episodul din această seară. Așa cum era de așteptat, scandalul l-a afectat și pe el, mai ales că era vorba de iubita lui. Artistul a simțit nevoia să îi ia apărarea Alexia, așa că a făcut o postare pe Threads care face cât o mie de cuvinte.

mario fresh america express
Mario Fresh, mesaj cu subînțeles pentru Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Sursa foto: Threads
ADVERTISEMENT