Video

Laureat al premiului Nobel pentru Medicină, dezvăluire controversată despre COVID 19: “E mâna omului, s-au inserat secvenţe din HIV” Video

21.04.2020 | 12:01
Laureat al premiului Nobel pentru Medicina dezvaluire controversata despre COVID 19 E mana omului sau inserat secvente din HIV Video
Laureatul Premiului Nobel pentru medicină 2008, medicul francez Luc Montagnier, dezvăluire şoc despre COVID 19. "E mâna omului, s-au inserat secvenţe din HIV".Video. Foto: Pourquoidocteur.fr
ADVERTISEMENT

Medicul francez Luc Montagnier este un nume binecunoscut în lumea virusologiei. În 2008, a câştigat, alături de Françoise Barré-Sinoussi şi Harald zur Hausen, Premiul Nobel pentru descoperirea pentru descoperirea virusului imunodeficienței umane. Celebrul medic consideră că noul coronavirus este fabricat în laborator.

Indienii au studiat acelaşi lucru înaintea lui

Acum Luc Montagner a decis să vorbească despre apariţia coronavirusului şi declaraţiile sale inflamează şi mai mult teoriile care susţin că avem de-a face cu un virus care nu are legătură cu lumea animală, ci provine dintr-o experienţă de laborator.

ADVERTISEMENT

“Împreună cu colegul meu, biomatematicianul Jean-Claude Perez, am analizat cu atenție descrierea genomului acestui virus. Nu am fost primul, un grup de cercetători indieni au încercat să publice un studiu care arată că genomul complet al acestui virus care are în interior secvențele unui alt virus, care este cel al SIDA.

Grupul indian s-a retras după publicare. Dar adevărul științific apare întotdeauna. Secvența SIDA a fost introdusă în genomul Coronavirusului şi personal cred că s-a făcut asta în intenţia de a se poate face un vaccin anti SIDA”.

ADVERTISEMENT

Amplu interviu pe CNEWS

Doctorul Luc Montagner a acordat un amplu interviu pe CNEWS doctorului Jean Francois Lemoine, în care îşi argumentează această teorie a prezenţei clare a mânei omului în apariţia COVID 19.

Vor fi, din păcate, multe decese

În opinia laureatului Premiului Nobel această manevră efectuată clar într-un laborator va avea drept consecinţă pierderea multor vieţi omeneşti. Luc Montagner pleacă de la premisa că la baza acestei acţiuni a fost totuşi o intenţie pozitivă, aceea de a se construi un vaccin anti SIDA, dar a ieşit ceva catastrofal.

ADVERTISEMENT

“Natura nu acceptă nicio manipulare moleculară – continuă biologul și virologul francez -, va elimina aceste schimbări nefirești și chiar dacă nu se va face nimic, lucrurile se vor îmbunătăți, dar, din păcate, după multe decese.

Cu ajutorul unor valuri de interferență, am putea elimina aceste secvențe și, în consecință, opri pandemia. Dar nu va fi deloc uşor.

ADVERTISEMENT

Deci, istoria pieței de pește este o legendă frumoasă, dar nu este posibil să fie doar un virus transmis de un liliac, probabil de la asta au început, apoi au modificat-o. Poate au vrut să facă un vaccin împotriva SIDA folosind un coronavirusul ca purtător de antigen.”

Nu e vorba de conspiraţie, dar Guvernul de la Beijing trebuie să îşi asume greşeala

Doctorul francez nu merge pe ideea unei conspiraţii, a unei lucrări cu premeditare pentru a face rău oamenilor. El este convins că a fost o idee greşită, cu consecinţele pe care le trăim şi că trebuie ca guvernul de la Beijing să îţi asume erorile, pentru a dovedi lumii buna credinţă. Nu va obţine nimic dacă va continua să ascundă efectuarea acestor experimente.

“Pentru că nu trebuie să uităm că suntem în lumea naturii, există echilibre care trebuie respectate. Natura elimină secvența genomului Coronavirus. Conspirație? Nu, teoreticianul conspirației este cel care ascunde adevărul.

Dar cred că în acest caz guvernul de la Beijing este cel care a ascuns lucrurile. Însă adevărul iese așa cum am spus. Dar „errare umanum est” și nu este nevoie să facem acuzații acum sau să deschidem investigații. China este o țară grozavă și sper să poată recunoaște o eroare”, susţine medicul.

 

ADVERTISEMENT