Life

Laurențiu Duță, imagine unică alături de soția sa, Ianula. Cântărețul e discret cu viața sentimentală

Laurențiu Duță, fotografie inedită cu partenera sa, Ianula. Artistul din Constanța nu vorbește des despre familie și emoțiile sale.
14.12.2022 | 22:07
Laurentiu Duta imagine unica alaturi de sotia sa Ianula Cantaretul e discret cu viata sentimentala
Laurențiu Duță, fotografie inedită cu partenera sa, Ianula. Artistul nu vorbește des despre familie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Compozitorul român, cunoscut pentru cântecele interpretate cu 3 Sud Est, a postat o imagine unică alături de soția sa. Cântărețul e discret cu viața sentimentală și nu pune la tapet aspecte care țin de Ianula sau de fiica lor.

Laurențiu Duță, fotografie inedită cu partenera sa, Ianula. Artistul nu vorbește des despre familie

Laurențiu Duță este persoană publică de foarte mulți ani. A cunoscut celebritatea alături de alți doi tineri din Constanța și de-a lungul anilor a preferat să se remarce prin intermediul carierei. Este activ în social media, dar nu postează des imagini cu familia sa.

ADVERTISEMENT

De curând vedeta a distribuit o fotografie unică cu soția sa, Ianula, care are o meserie ce nu are legătură cu lumea mondenă. Mai exact, este profesoară de biologie și i-a dăruit îndrăgitului artist o fată în urmă cu 15 ani.

„La mulți ani, soției mele Ianula! De o viață împreună”, a scris Laurențiu Duță pe contul de Instagram, alături de o imagine cu partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane au apreciat fotografia distribuită de artist, printre care și mai multe vedete autohtone care au remarcat că soția cântărețului nu s-a schimbat prea mult odată cu înaintarea în vârstă.

Laurențiu Duță și soția sa, Ianula
Laurențiu Duță și soția sa, Ianula. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Laurențiu Duță, despre începutul relației cu Ianula

Soția lui Laurențiu Duță este la fel de frumoasă ca atunci când s-au întâlnit prima oară. Despre acest moment artistul își amintește cu mare plăcere, precizând că s-au cunoscut în perioada liceului.

ADVERTISEMENT

Între ei este o diferență de numai 2 ani. Cei doi se cunosc de mai bine de 30 de ani, când solistul a acompaniat-o pe Ianula la un spectacol.

În plus, compozitorul spune că actuala parteneră de viață trecea mereu pe la panoul de onoare din școală pentru a vedea poza artistului. Ulterior, cei doi s-au revăzut în anul 1993, la un fan club dedicat lui Michael Jackson.

ADVERTISEMENT

Ochii și faptul că era retrasă și cuminte l-au atras imediat pe Laurențiu Duță care s-a îndrăgostit imediat. În 2006 s-au căsătorit și în prezent formează unul dintre cele mai solide cupluri.

ADVERTISEMENT