Sport

Laurențiu Popescu, modest după ce a devenit eroul dintre buturile Universității Craiova: „Mai am mult de muncă”. Ce idol are portarul oltenilor. Video

Laurențiu Popescu i-a impresionat pe olteni cu paradele din derby-urile cu CFR Cluj și FCSB. Erorul dintre buturile Universității Craiova este modest după intervențiile salvatoare.
23.02.2023 | 16:25
Laurentiu Popescu modest dupa ce a devenit eroul dintre buturile Universitatii Craiova Mai am mult de munca Ce idol are portarul oltenilor Video
Laurențiu Popescu, modest după ce a devenit eroul dintre buturile Universității Craiova: „Mai am mult de muncă”. Ce idol are portarul oltenilor. sursă foto: UCV Facebook
ADVERTISEMENT

Laurențiu Popescu este marea surpriză pregătită de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova, după plecarea lui Giedrius Arlauskis. Olteanul de 26 de ani a declarat că mai are mult de muncit până să ajungă la titulatura de „portar de viitor” și trebuie să dea dovadă în continuare de seriozitate la antrenamentele alb-albaștrilor.

Laurențiu Popescu, modest după evoluțiile de senzație din derby-uri cu CFR Cluj și FCSB: „Mai am mult de muncă”

FANATIK a scris în exclusivitate despre povestea din spatele succesului lui Laurențiu Popescu la Universitatea Craiova. Acesta s-a impus în fața lui David Lazar și a câștigat postul de titular în primul 11 alcătuit de Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Popescu a declarat că muncește cât poate de mult la fiecare antrenament al oltenilor din baza de pregătire „Ilie Balaci”. Portarul alb-albaștrilor a mărturisit că mai are nevoie de experiență și timp pentru a fi considerat un jucător de viitor al Universității Craiova.

„Încerc să muncesc cât mai mult la fiecare antrenament, să fiu cât mai serios și să dau tot ce pot la fiecare antrenament și meci. Sunt conștient că mai am mult de muncă să fiu un portar de viitor. Tinerii să nu renunțe niciodată la visul lor și să muncească cât mai mult”, a declarat Laurențiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Familia a avut un rol important în cariera de sportiv al lui Laurențiu Popescu, iar acesta a declarat că părinții i-au fost aproape mereu. Portarul Universității Craiova a mărturisit că idolul său este Manuel Neuer, germanul care a scris istorie în tricoul lui Bayern Munchen.

„Familia m-a sprijinit și mă sprijină în continuare, familia mea m-a dus la primul antrenament. Au fost mereu alături de mine. Debutul în Liga 1 la Universitatea Craiova a fost cel mai frumos din viața mea, am câștigat la Voluntari cu 2-0 și am apărat și un penalty.

ADVERTISEMENT

Manuel Neuer este un portar foarte bun, constant, a câștigat tot ce se putea și este preferatul meu. Idolul meu este Manuel Neuer”, a spus portarul Universității Craiova într-un interviu pentru site-ul clubului.

Cum a fost descoperit Laurențiu Popescu: „Imediat l-am văzut și am luat legătura cu antrenorul”

Laurențiu Popescu este un produs al Școlii de Fotbal „Gică Popescu”, iar managerul academiei „Baciului” a declarat că portarul s-a făcut observat încă de mic, datorită calităților sale. Paul Răducan a declarat că olteanul are o tehnică deosebită pentru postul său.

ADVERTISEMENT

„De loc este născut în Filiași, iar fiecare părinte îl duce la fotbal în localitatea în care locuiește. Era Luceafărul Filiași, iar noi urmărind întreg județul și nu numai, am avut un meci oficial organizat de AJF, undeva pe la 10-11 ani.

Sigur că imediat l-am văzut și am luat legătura cu antrenorul de la Luceafărul Filiași și împreună cu un grup de jucător a venit, i-am luat la pachet. Este un portar puternic, cu o tehnică specifică și deosebită postului de portar, cu o priză rară pe vremurile acelea când noi l-am văzut.

Se punea foarte bine pe direcția mingei, anticipa foarte bine faza, ieșea la duelurile aeriene și nu îi era frică, era curajos. Spre deosebire de cerințele postului de portar este cumințel, în raport cu alți portari, el este ușor așezat la cap, nu este un tip rebel, așezat cu răbdare atât el, cât și părinții lui”, a declarat Paul Răducan pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,27 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT