Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretul din spatele noului portar de milioane al Craiovei. „Eu l-am promovat la meciul cu Voluntariul când a apărat penalty. E foarte echilibrat”. Video exclusiv

A fost dezvăluit secretul din spatele succesului noului portar al Universității Craiova. Goalkeeper-ul a început să crească după un meci cu Voluntari când a apărat penalty.
20.02.2023 | 14:12
Secretul din spatele noului portar de milioane al Craiovei Eu lam promovat la meciul cu Voluntariul cand a aparat penalty E foarte echilibrat Video exclusiv
Laurențiu Popescu este noul portar de milioane al Universității Craiova. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a scos un punct din derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională, scor 1-1 în etapa 26 din SuperLiga. Un merit deosebit pentru rezultatul pozitiv îl are Laurențiu Popescu, noul portar de milioane al oltenilor. Silviu Lung a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a dezvăluit că fostul mare jucător a fost cel care l-a promovat pe portarul în vârstă de 26 de ani.

Laurențiu Popescu, noul portar al Universității Craiova, a fost promovat de Silviu Lung: „I s-au dat puține șanse”

Laurențiu Popescu a fost alături de Basilio Ndong cei mai buni jucători ai Universității Craiova în derby-ul cu FCSB, așa cum Mihai Rotaru a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Portarul în vârstă de 26 de ani a avut mai multe parade senzaționale în fața jucătorilor de la FCSB, iar Silviu Lung a dezvăluit că l-a promovat pe Laurențiu Popescu într-un meci cu Voluntari.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Copilul Laurențiu Popescu, când eram eu la CSU, l-am promovat la meciul cu Voluntari, am învins cu 2-0 și a apărat un penalty. E un copil talentat, dar căruia i s-au dat puține șanse pentru că nu are experiență. Păi, un portar cum poate să aibă experiență sau un jucător de câmp, dacă nu joacă.

Numai jucând poți să ai experiență. Este un copil bun, foarte echilibrat, cu reflexe foarte bune și eu cred că face față. De fapt, are trei meciuri bune zic eu. (n.r. meciul cu FCSB) A avut un reflex excepțional. Păcat că nu a fost ajutat de ceilalți colegi.

ADVERTISEMENT

Eu zic că deja are potențial, chiar dacă nu a jucat atât de multe meciuri, a jucat prin Divizia B. El are un potențial bun. Dacă va crește, normal că prinzi încredere, prinzi siguranță”, a declarat Silviu Lung, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

Silviu Lung, încântat după plecările de jucători de la Universitatea Craiova: „Salut ceea ce au făcut”

Silviu Lung consideră că Universitatea Craiova nu poate emite pretenții la titlu, însă este convins că mișcările de trupe din lotul oltenilor le va prinde bine. „(n.r. șansele Universității Craiova la titlu) Nu pot să spun, dar după toată remanierea a lotului care trebuia făcută mai de mult.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Eu salut ceea ce au făcut pentru că trebuia făcută mai de mult, nu cred că pot să emită pretenții. (n.r. mulți jucători de la Universitatea Craiova nu dădeau totul) Absolut, mai ales că au văzut-o și ei. Deja de doi, trei ani, unii jucători nu ajutau echipa, erau în scădere și e normal. Cred că la un moment dat eram echipa cu media de vârstă cea mai ridicată. 

Știu doar că au condiții excepționale. Din punctul meu de vedere, ei au dat totul, dar atât au putut. Pentru că odată cu vârsta nici randamentul nu mai e același. Mai ales că se joacă miercuri, sâmbătă”, a mai spus Silviu Lung, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor nu este o pierdere pentru Universitatea Craiova: „Mă așteptam la mai mult”

Silviu Lung a vorbit despre plecarea lui Dan Nistor, probabil cel mai sonor nume care a părăsit clubul din Bănie în această iarnă. Silviu Lung consideră că mijlocașul nu a avut la Universitatea Craiova același randament pe care l-a arătat la Dinamo.

„Nistor, m-am bucurat mult când a venit la Universitatea Craiova, la Dinamo a avut prestații foarte bune, dar la Craiova a jucat câteva meciuri, iar per total mă așteptam la mai mult. Nu a fost nivelul de la Dinamo mai ales prin plecarea lui Băluță, Mitriță.

Trebuie cineva să vină să fie pe aceleași profiluri. Craiova aici a suferit. Nu că a fost Mangia senzațional sau nu știu ce. Au avut trei jucători care făceau diferența și făceau spectacol”, au fost cuvintele lui Silviu Lung, care consideră că Mirel Rădoi nu a fost lucrat de jucători pentru a pleca, ci aceștia pur și simplu nu puteau să emită o prestație mai bună.

„Nu, nici vorbă. Ei atâtea puteau. Eu nu cred că a fost o victimă Mirel. Atâtea puteau ei. Uitați câți antrenori s-au schimbat în ultimii doi ani. Nici nu știu sigur. Atâta puteau ei. Nu puteau să dea un randament mai bun. Nu exista jucători care să nu vrea din punctul meu de vedere. La un moment dat te plafonezi și cauți o altă echipă, cu aceleași pretenții”, a încheiat Silviu Lung, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT