Sport

Laurențiu Reghecampf, în lacrimi după golul lui Atanas Trică din Dinamo – Universitatea Craiova 1-6: „Îl văd pe el, îl văd pe Bebe”

Laurențiu Reghecampf răsuflă ușurat după victoria categorică obținută de Universitatea Craiova în Ștefan cel Mare, scor 6-1, cu rivala Dinamo. Oltenii sunt din nou mai aproape de calificarea în play-off.
10.02.2022 | 22:10
Laurentiu Reghecampf in lacrimi dupa golul lui Atanas Trica din Dinamo  Universitatea Craiova 16 Il vad pe el il vad pe Bebe
Laurentiu Aurelian Reghecampf reactioneaza alaturi de Alexandru George Cimpanu si Jovan Markovic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, joi 10 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova respiră după victoria istorică cu Dinamo, scor 6-1. Oltenii au obținut al doilea succes din 2022 și sunt pe locul 5 în Casa Pariurilor Liga 1, cu 39 de puncte, patru mai multe decât Rapid și FC Argeș, care stau la pândă să intre în top 6.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf se pregătește de un nou derby. În runda cu numărul 26, U Craiova joacă pe teren propriu în compania rivalei din oraș, FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf rămâne cu picioarele pe pământ după Dinamo – U Craiova 1-6

„Nu m-am așteptat să marcăm atât de mult și să avem un joc atât de bun. Mă gândeam că venim după un joc greu cu CFR Cluj, unde au fost foarte multe emoții, foarte mult efort, dar felicitări băieților. Au jucat foarte bine. S-au jucat un pic cu ocaziile și au tratat superficial unele situații, dar a ieșit bine.

Eu mă bucur pentru cele trei puncte. Aș vrea să îi facă pe jucători să înțeleagă că urmează un joc foarte greu cu cealaltă echipă din Craiova. E derby-ul nostru din Bănie. Va fi un meci foarte greu. Și ceilalți vin după trei meciuri foarte bună, au o atmosferă bună, euforie, pe stadion va fi nebunie.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne pregătim și să fim foarte serioși și să uităm acest rezultat. Pe mine nu mă interesează scorul, pentru mine sunt doar trei puncte”, a declarat Laurențiu Reghecampf, după Dinamo U Craiova 1-6.

Antrenorul oltenilor a plâns alături de Atanas Trică la golul marcat de nepotul lui Ilie Balaci

Cea mai drastică victorie a Universității Craiova cu Dinamo a mai bifat două premiere. Alberto Călin (16 ani) a debutat în Liga 1 pentru „Știința”, iar Atanas Trică a marcat în premieră pe prima scenă fotbalistică, la doar 17 ani, împotriva marii rivale a oltenilor.

ADVERTISEMENT

După golul marcat în poarta lui Chesneau, nepotul lui Ilie Balaci s-a dus să îl îmbrățișeze pe Reghecampf, iar ambii au izbucnit în lacrimi.

„Sunt copiii din academia noastră. Când am posibilitatea o să îi bag și avem nevoie de ei. Azi chiar trebuia să îl schimbăm și pe Markovic, pentru că era pasibil de un nou cartonaș galben. Când pot îi folosesc.

ADVERTISEMENT

Când avem un meci greu nu pot să apelez la ei pentru că nu sunt copți, sunt încă niște copii. Ei se antrenează zi de zi cu echipa mare. Fac eforturi, nu e ușor să te antrenezi la aceeași intensitate cu bărbații.

E bine pentru Trică că a marcat, e de felicitat. L-a bufnit plânsul, m-a bufnit și pe mine. E ca și copilul meu. Când îl văd pe el, îl văd pe Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf, Jr.).

Noi încă mai avem de luptat. Trebuie să ne calificăm în play-off cât mai sus, nu de oriunde. Să ajungem cât mai aproape de primele două clasate și să ne concentrăm pe Cupa României, pentru că e obiectivul principal”, a adăugat tehnicianul în vârstă de 46 de ani.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: 1,57 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT