Sport

Laurențiu Reghecampf, omagiu înainte de Chindia – Universitatea Craiova: ”Fiecare meci îl dedicăm lui Ilie Balaci”

Universitatea Craiova caută la Ploiești, al patrulea succes consecutiv în Liga 1, la capătul disputei cu Chindia. Antrenorul oltenilor vrea să dedice victoria familiei lui Ilie Balaci.
21.10.2021 | 14:55
Laurentiu Reghecampf omagiu inainte de Chindia  Universitatea Craiova Fiecare meci il dedicam lui Ilie Balaci
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova este un meci aparte în campionatul intern. Față în față se vor afla una dintre cele mai defensive echipe, Chindia, și a doua cea mai ofensivă, U Craiova.

Tehnicianul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, este convins că echipa lui este greu de descifrat de orice adversar și că jucătorii lui vor fi motivați suplimentar și de faptul că s-au împlinit trei ani de la decesul lui Ilie Balaci, legenda fotbalului oltean.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a elogiat personalitatea lui Ilie Balaci

Antrenorul Universității Craiova a mărturisit că echipa lui joacă meci de meci cu gândul la fostul mare fotbalist Ilie Balaci, trecut la cele sfinte într-o zi de 21 octombrie 2018.

Laurențiu Reghecampf a ținut să-i aducă un omagiu ”Prințului din Bănie” la conferința de presă de dinaintea meciului cu Chindia Târgoviște, de vineri.

ADVERTISEMENT

”Noi fiecare meci pe care îl jucăm îl dedicăm lui Ilie Balaci. E o zi tristă pentru familia Balaci (21 octombrie – n.r.), pentru fotbalul craiovean.

A fost un mare fotbalist, un mare om și a plecat din păcate prea devreme dintre noi. Dar, asta e viața, din păcate toți vom avea aceeași soartă”, a spus Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Pentru meciul de la Ploiești, antrenorul oltenilor nu se va putea baza pe apărătorul Antonio Conte. Fotbalistul din Guinea suferă de pe urma unei accidentări mai vechi și nu este 100% refăcut. În schimb, ar putea evolua Elvir Koljic care și el a avut probleme medicale și nu a jucat contra Academicii Clinceni.

Oltenii au prins gustul victoriilor

După patru victorii consecutive, trei în Liga 1 Casa Pariurilor și una în Cupa României, competiție din care au eliminat-o pe campioana țării, CFR Cluj, fotbaliștii Universității au prins gustul victoriilor și au un moral excelent, spune antrenorul Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

”Jucătorii au prins gustul victoriilor și își doresc de la meci la meci să ajungem acolo unde ne dorim. Noi ca echipă suntem foarte greu de descifrat pentru că stăm bine în toate compartimentele, ne creăm foarte multe ocazii, la fiecare meci avem câte o surpriză.

Este foarte important ca noi să avem parte de același randament, să ne mișcăm și să jucăm așa cum am făcut-o în ultimele partide și dacă vom reuși să legăm victoriile vom ajunge în partea de sus a clasamentului și cu siguranță echipa va avea și mai multă încredere”, a spus Reghecampf.

În același timp, tehnicianul echipei din Bănie știe că va elevii lui vor avea o misiune extrem de dificilă de a desface apărarea supraaglomerată e echipei antrenate de Emil Săndoi.

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova se joacă vineri, de la 20:30.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova: 5,00 este cota pentru „scor corect 0-1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT