Sport

Cordea l-a salvat pe Reghecampf de la înfrângere! Gol marcat în ultimul minut. Video

La ultima fază a duelului dintre Al Wehda și Al Taee, Andrei Cordea l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf după ce a marcat golul egalizator.
16.02.2024 | 22:59
Cordea la salvat pe Reghecampf de la infrangere Gol marcat in ultimul minut Video
Andrei Cordea a adus un punct important formației lui Laurențiu Reghecampf. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Al Taee a remizat în deplasare cu Al Wehda, scor 1-1. Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf a fost salvată de execuția lui Andrei Cordea din ultimul minut. Astfel, oaspeții au luat un punct important după acest duel.

Cordea l-a salvat pe Reghecampf de la înfrângere! Gol marcat în ultimul minut

Jucătorul român a marcat golul cu numărul 3 pentru Al Taee în 16 apariții. Fostul jucător de la FCSB a reușit o execuție excelentă în minutul 90+8 și a adus un punct foarte important pentru echipa sa. Totodată, golul lui Cordea din meciul cu Al Wehda l-a ajutat enorm pe Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Pentru Reghe a fost un meci cu un final neașteptat, iar rezultatul adus de Cordea o ajută mult pe Al Taee în campionat. Formația condusă de tehnicianul român este pe primul loc retrogradabil cu 18 puncte după 20 de etape. În acest moment, Al Taee este la un punct de Al Riyadh, formație care are un meci mai puțin. Următorul meci al formației lui Reghecampf va fi în fața ocupantei locului 3, Al Ahli.

Stanciu și Contra nu au reușit să se impună în fața lui Al-Shabab

Damac, formația antrenată de Cosmin Contra, nu a reușit să se impună în fața lui Al-Shabab, una dintre cele mai titrate formații din Arabia Saudită. Cu Nicolae Stanciu în teren, formația arabă a pierdut acasă, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Pentru Al-Shabab a marcat cel mai nou transfer, Ivan Rakitic. Croatul a venit liber de contract de la Sevilla și s-a acomodat foarte repede la formația din Arabia Saudită. Astfel, mijlocașul a marcat deja primul gol în etapa 20.

Damac se află deasupra celor de la Al-Shabab în clasament. Formația lui Cosmin Contra este pe locul 6 cu 30 de puncte. Echipa unde evoluează și căpitanul României este la un punct de Al-Ittihad care are un punct mai puțin.

ADVERTISEMENT

Victorie pentru Burcă și Tănase în Arabia Saudită după un meci de foc

Al Akhdoud a întâlnit-o pe Al-Ahli în etapa 20. Formația unde evoluează Andrei Burcă și Florin Tănase a avut un meci de foc în fața echipei de pe locul 3.

Duelul dintre cele două formații s-a terminat 3-2 în favoarea lui Al Akhdoud. Pentru oaspeți au marcat Roberto Firmino, iar Kvirkvelia, colegul lui Burcă din defensivă a înscris un autogol. Pentru gazde au marcat Tawamba, Collado și Al Mansour.

ADVERTISEMENT

Al Akhdoud este pe locul 11 în Arabia Saudită. Echipa lui Andrei Burcă și Florin Tănase are 23 de puncte și este la un punct de Al-Shabab. Următorul meci al celor de la Al Akhdoud este împotriva surprizei campionatului, Al-Taawon.

ADVERTISEMENT