Sport

Universitatea Craiova, anunț surprinzător referitor la Reghecampf: „Contractul rămâne în vigoare!”

Laurențiu Reghecampf și-a denunțat unilateral înțelegerea cu Universitatea Craiova. Oficialii „alb-albaștrilor” au anunțat ce funcție va avea Corneliu Papură.
21.09.2023 | 14:09
Universitatea Craiova anunt surprinzator referitor la Reghecampf Contractul ramane in vigoare
Universitatea Craiova anunță oficial despărțirea de Reghecampf: „A denunțat unilateral contractul!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Laurențiu Reghecampf și-au luat adio după doar șapte etape din SuperLiga, iar tehnicianul urmează să semneze cu Al Riad, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Formația din Bănie a lămurit și situația lui Corneliu Papură, intermediarul „alb-albaștrilor” care va debuta în deplasarea de la U Cluj.

Universitatea Craiova anunță despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „A denunțat unilateral contractul”

Laurențiu Reghecampf s-a „transferat” în Golf de la Universitatea Craiova, informație dezvăluită în exclusivitate de site-ul nostru. Tehnicianul nu a condus ședințele de pregătire ale „alb-albaștrilor” din această săptămână, iar locul său i-a fost luat de Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a făcut lumină în cazul lui Laurențiu Reghecampf și a anunțat că antrenorul și-a denunțat unilateral contractul cu „leii” din Bănie. Acesta a fost urmat de Bogdan Merișanu, preparatorul fizic pe care l-a adus de la instalarea pe banca „alb-albaștrilor”.

Totuși, înțelegerea dintre Universitatea Craiova și Laurențiu Reghecampf rămâne în vigoare până la o decizie definitivă. Oltenii așteaptă hotărârea comisiei jurisdicționale ale Federației Române de Fotbal pentru a anunța noul antrenor.

ADVERTISEMENT

„La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii staffului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă”, scrie în postarea oltenilor.

Ce funcție va ocupa Corneliu Papură! Staff-ul pe care îl are la Universitatea Craiova

Corneliu Papură se află sub contract cu Universitatea Craiova, fiind antrenorul „satelitului” Universității Craiova din Liga 3. Acesta este alesul lui Mihai Rotaru pentru următoarea perioadă la formația din Bănie, însă în acest moment nu este antrenorul din acte al oltenilor.

ADVERTISEMENT

Până la pronunțarea unui verdict în cazul despărțirii de Laurențiu Reghecampf, Corneliu Papură va fi directorul tehnic al Universității Craiova. Acesta va putea fi pe banca „alb-albaștrilor” la confruntarea cu Universitatea Cluj.

Staff-ul Universității Craiova nu a suferit schimbări majore, exceptând plecarea preparatorului fizic Bogdan Merișanu. Corneliu Papură va fi ajutat și de Dragoș Bon, secundul său de la echipa a doua a formației din Bănie, dar și unul dintre apropiați.

ADVERTISEMENT

„Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic, ajutat de:
– Dragoș Bon și Ionuț Stancu, antrenori secunzi
– Cătălin Tudor și Daniel Ene, preparatori fizici
– Daniel Tudor, antrenor cu portarii
– Marius Francisc, analist video”, au spus oltenii.


  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT