Sport

Laurențiu Reghecampf și-a prezentat scuzele după Farul Constanța – Universitatea Craiova 0-3: „A fost o fază de amatori! O să mă pedepsesc singur!”

Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Farul Constanța, scor 3-0, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. La finalul meciului, Laurențiu Reghecampf și-a prezentat scuzele pentru arbitrul Cătălin Popa.
16.04.2022 | 23:01
Laurentiu Reghecampf sia prezentat scuzele dupa Farul Constanta  Universitatea Craiova 03 A fost o faza de amatori O sa ma pedepsesc singur
Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Farul Constanța, scor 3-0, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. La finalul meciului, Laurențiu Reghecampf și-a prezentat scuzele pentru arbitrul Cătălin Popa
ADVERTISEMENT

În minutul 49, Laurențiu Reghecampf a fost eliminat de „centralul” Cătălin Popa, după ce i-a arătat cel de al doilea cartonaș galben. Tehnicianul oltenilor a protestat la mai multe decizii ale arbitrului de centru.

Laurențiu Reghecampf și-a prezentat scuzele pentru arbitrul Cătălin Popa după Farul Constanța – Universitatea Craiova 0-3

Laurențiu Reghecampf susține că regretă reacția pe care a avut-o la adresa lui Cătălin Popa și și-a prezentat scuzele. Totodată, s-a declarat fericit pentru victoria obținută de elevii săi.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit, nu fericit. Veneam dupa două meciuri câștigate în fața FCSB-ului și CFR-ului. Am încercat toată săpămâna să-i motivez pe băieți.

Am câștigat la o diferență foarte mare. Din păcate, am ratat și multe ocazii clare de a marca. Dar sunt mulțumit că am luat cele trei puncte. Sunt bucuros că a reintrat Găman. Marko traversează o perioadă foarte bună.

ADVERTISEMENT

A fost o fază de amatori din partea mea. La 3-0, pentru noi, i-am reporoșat că nu ne-a dat nouă mingea la o fază. Îi cer scuze și lui Cătălin. Sincer, nu trebuia să se întâmple asta. Probabil că o să mă pedepsesc singur.

Mirko are o plagă deschisă. A fost un atac dur al lui Petre. Sper să-l avem apt pentru următorul meci. Avem o problemă cu Mateiu, are o problemă la gambă. Nu mă interesează ce rezultat va fi mâine (n.r. la CFR Cluj – FCSB)”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram: „Ne bucurăm că am luat cele trei puncte!”

„Un meci cu multe ocazii de ambele părți. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Îmi pare rău pentru Mirko, că a fost faultat. Nu m-am uitat, nu știu ce are. Sperăm să fie bine pentru următorul meci.

Ne gândim să luăm fiecare meci, să ne facem treaba și vom vedea la sfârșitul play-off-ului unde ne vom afla. Va urma un meci foarte greu cu Sepsi. Știți că nu am câștigat de mult timp acolo. Este o echipă foarte bătăioasă”, a spus și Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

Jovan Markovic: „Sperăm ca toate meciurile să fie la fel!”

„Mă bucur că am marcat și că am câștigat cele trei puncte. Mergem la Sepsi și apoi la Pitești să câștigăm. Pentru noi niciun meci nu e ușor pentru că ne dorim să câștigăm. Scorul a fost 3-0. Ne bucurăm că am marcat repede. Sperăm ca toate meciurile să fie la fel și să fim relaxați de la pauză.

Reușitele mele au fost ceva ce vine pe moment, nu le-am gândit. Încerc să marchez și să îmi ajut echipa.

Din punctul meu de vedere, atitudinea din timpul meciului și grupul nostru foarte unit ne fac o echipă foarte puternic. Nu ne gândim la FCSB sau la CFR. Noi ne vedem de jocul nostru”, a spus Jovan Markovic.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT