Life

Laurette continuă procesul cu bărbatul care a bătut-o la hotel. Informația care complică situația

Continuă procesul lui Laurette cu bărbatul care a agresat-o fizic la hotel, în 2021. Ce informație complică întreaga situație.
31.03.2023 | 22:44
Laurette continua procesul cu barbatul care a batuto la hotel Informatia care complica situatia
Laurette a fost bătută de un bărbat, la hotel, în 2021. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Continuă procesul în care Laurette îl acuză de violență pe Marian Tătic, bărbatul cu care s-a întâlnit la un hotel din Capitală, în 2021 și nu s-au înțeles asupra unei sume de bani. Avocatul fostei asistente TV a oferit noi detalii despre decizia judecătorilor.

Laurette, încă în proces cu bărbatul care a bătut-o la hotel. Situația, tot mai complicată

La finalul lunii martie a avut loc un nou termen de judecată, dar tot nu s-a ajuns la o concluzie. Situația a devenit puțin mai complicată, deoarece în dosar a mai apărut numele unei persoane, care are rolul de complice în acest caz.

ADVERTISEMENT

Informația care a răsturnat totul este faptul că proprietarul hotelului unde Laurette s-ar fi întâlnit, în primă fază, pentru întreținerea unor relații intime, ar fi chiar fostul iubit al mulatrei. Mai mult, acesta ar fi bun prieten cu Marian Tătic, agresorul.

Drept urmare, s-a programat un nou termen de dezbatere a problemei. Avocatul lui Laurette a fost prezent și de această dată în fața instanței și a transmis în cadrul unui post de televiziune că se apropie pronunțarea finală a procesului.

ADVERTISEMENT

”Este un termen la care se audiază martori. Înseamnă că ne apropiem încet de finalul procesului. Cel mai probabil va mai fi un singur termen în afara de acesta, după aceea o să avem o soluție care va fi dispusă de către instanța de fond.

Să zic că e un termen destul de productiv în care se audiază martori și în curând se va termina, ceea ce ne dorim. Scopul nostru a fost să se afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Nu există noțiunea de martor cheie, sunt mai multe persoane.”, a declarat avocatul lui Laurette la Antena Stars, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Cum s-a ajuns la acest proces

Totul a început în 2021, când Laurette și-ar fi dat întâlnire cu Marian Tătic la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Aici ei ar fi căzut de comun acord să întrețină raporturi sexuale pentru suma de 5.000 de euro. La final, bărbatul i-ar fi dat vedetei doar 300 de euro și de aici au început neînțelegerile.

Altercația a deviat atât de mult încât între cei doi ar fi început o încăierare, Laurette fiind agresată fizic într-un mod foarte brutal. Țipetele ei au fost auzite de angajații hotelului, care au chemat poliția. Ulterior, Marian Tătic a spus oamenilor legii că Laurette a venit să se vadă cu el pentru act sexual, dar aceasta neagă.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce era afară. În momentul în care el s-a luptat cu mine și am încercat să deschid ușa, m-am târâit cu el peste mine, iar când a văzut că am luat cheia din mână m-a mușcat din mână și a aruncat-o. Avea sânge la gură din cauza asta. El a declarat ala Poliție că eu m-am dus acolo pentru servicii de altă natură.

S-a dat către presă din spusele lui. Dar nu există așa ceva. Voi mă cunoașteți de atâta timp. Din mesajele mele pe care o să le pun la dispoziție o să vedeți cum a fost discuția mea cu el. Eu m-am dus acolo cu tot alt gând, să vorbim altceva. Iar în momentul în care am ajuns acolo s-a schimbat, devenise alt om față de cel pe care îl cunoscusem.”, declara Laurette, în 2021, la Xtra Night Show, potrivit actualitate.net. 

ADVERTISEMENT