Life

Drama prin care a trecut Laurette: ”A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze”

Drama prin care a trecut Laurette. Fosta asistentă TV a mărturisit că a fost nevoie de intervenția ambulanței, iar medicii au trebuit să o resusciteze.
09.08.2022 | 11:44
Laurette, dezvăluiri despre drama prin care a trecut. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Laurette a dezvăluit o dramă din copilărie, în timp ce a participat de curând la Splash! Vedete la apă. Frumoasa mulatră a uimit pe toată lumea, mai ales când a precizat că a fost nevoie de intervenția medicilor încât să fie resuscitată.

Laurette, întâmplare nefericită la vârsta de 7 ani: ”A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze”

Laurette a fost la un pas de moarte în copilărie. Vedeta a căzut într-un lac, unde era să se înece, dar a avut noroc cu un verișor al său, care a sărit rapid în apă și a scos-o la suprafață, până la sosirea ambulanței.

ADVERTISEMENT

Doar 7 ani avea Laurette când și-a văzut moartea cu ochii. Fosta asistentă TV a făcut mărturisirea de față în timp ce a luat parte la emisiunea Splash! Vedete la apă, unde i-a fost extrem de teamă să sară de la metri înălțime, cu toate că înainte s-a antrenat cu un specialist în domeniu.

”Când aveam vârsta de 7 ani, am avut o întâmplare foarte neplăcută cu apa. A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze… și îmi este foarte frică de apă.

ADVERTISEMENT

Deci, nu am nicio problemă: m-am aruncat cu parapanta, am făcut tot felul de chestii, doar că îmi este foarte frică de apă. (…)”, a spus Laurette la Splash! Vedete la apă, în timp ce Răzvan Fodor a întrebat-o de ce i-a fost foarte teamă să sară în bazinul olimpic.

Laurette, pentru a doua oară la Splash! Vedete la apă

Laurette a mai participat și în 2013 la Splash! Vedet la apă. Atunci, s-a aruncat în apă de la 7 metri. Numărul ei se va putea vedea pe 11 august, atunci când show-ul va fi redifuzat pe Antena 1, de la 20:30.

ADVERTISEMENT

Laurette este una dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul românesc. S-a remarcat ca asistentă TV. În 2021, a fost în centrul unui scandal, după ce a fost bătută grav de un bărbat cu care și-a dat întâlnire la un hotel din Capitală.

În prezent, Laurette se iubește cu fotbalistul  Magaye Gueye. Cei doi sunt împreună de peste un an.

ADVERTISEMENT

Splash! Vedete la apă se află la al cincilea sezon. Toți concurenții, personalități din showbiz, se întrec în sărituri spectualoase pentru suma săptămânală pusă în joc: 10.000 de lei.

Toate momentele participanților vor fi atent analizate de un juriu, format din: Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase și Cosmin Natanticu. Prezentatorii vor fi: Ramona Olaru, Monica Bîrlădeanu și Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT