Life

Laurette, detalii despre partenerul de viață. Vedeta se gândește la căsătorie

Laurette a făcut mai multe dezvăluiri despre iubitul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste un an. Frumoasa mulatră a vorbit de nuntă.
24.05.2022 | 08:10
Laurette detalii despre partenerul de viata Vedeta se gandeste la casatorie
Laurette, dezvăluiri despre iubit. Sunt împreună de mai bine de un an. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este în culmea fericirii de când și-a întâlnit actualul partener de viață pe care-l știe dinainte de a forma un cuplu. Fosta asistentă TV a oferit acum detalii despre iubitul alături de care se gândește la căsătorie.

Laurette, dezvăluiri despre iubit. Sunt împreună de mai bine de un an

Laurette are o relație sentimentală cu un bărbat care este de origine afro-senegaleză. Magaye Gueye este jucător de fotbal și bărbatul alături de care vedeta se vede pășind spre altar, mai ales că cei doi parteneri au discutat deja despre acest aspect.

ADVERTISEMENT

„Sunt într-o relație de un an și un pic. Nu este român, este afro-senegalez. Noi ne cunoșteam de mai multă vreme și el venind în țară să joace într-o echipă de fotbal ne-am reîntâlnit.

Uite așa am ajuns la concluzia că ne placem foarte mult și că avem sentimente unul față de celălalt și așa a trecut un an și aproape 6 luni. Bine, cu urcușuri și coborâșuri cum este în fiecare relație.

ADVERTISEMENT

Da, de ce nu?! Pentru că îl iubesc. m discutat despre asta și m-a cerut de soție. Nu am stabilit încă toate detaliile, sper să găsim momentul potrivit”, a povestit Laurette în emisiunea Detectorul de minciuni, moderată de Oana Radu.

Frumoasa mulatră a mai subliniat că este o femeie independentă pentru care nu contează banii partenerului de viață. Vedeta vrea alături un iubit puternic pe care se poate baza la orice oră din zi și din noapte.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, fosta asistentă TV a ținut să mai adauge că jumătatea sa trebuie să fie la un nivel mai înalt decât ea din punct de vedere financiar. Bruneta are de câțiva ani un salon de înfrumusețare cu care se mândrește.

Laurette, moment neașteptat cu partenerul de viață

Laurette a scos la iveală și câteva picanterii cu partenerul de viață, Magaye Gueye. Mulatra a dezvăluit un moment surprinzător atât pentru ea, cât și pentru iubit, când se îndreptau spre casă după o ieșire în oraș.

ADVERTISEMENT

„Într-o dimineață, ne întorceam de la o petrecere și mi-a venit mie așa un chef de viață și am sărit pe el în timp ce conducea. Am sărit pe el cu totul!

Ne întorceam de la o petrecere și îți dai seama, după un pahar de vin, eram foarte înfierbântată și am avut chef… a oprit omul mașina și s-a întâmplat”, a mai spus fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT
Tags: