Life

Lavinia Goste și Marius Zorilă au fost infectați cu coronavirus. Cum se simt cei doi artiști

23.03.2021 | 18:51
Lavinia Goste si Marius Zorila au fost infectati cu coronavirus Cum se simt cei doi artisti
ADVERTISEMENT

Lavinia Goste și Marius Zorilă au fost infectați cu coronavirus și au vorbit despre starea lor de sănătate în cadrul unei emisiuni TV. Starea lor nu este gravă și au avut simptome medii, cum ar fi lipsa apetitului culinar și oboseala. 

Fetițele lor au ieșit negative la testare, însă toată familia se află acum în izolare la domiciliu. Cei doi părinți încearcă să nu aibă contact fizic cu fetele lor, care se tem de virusul intrat în țară cu mai bine de un an în urmă.

ADVERTISEMENT

Inițial, Lavinia Goste s-a simțit destul de rău și avea dureri musculare insuportabile, dar acum se simte mai bine. Soțul ei a recunoscut că infectarea cu Sars – CoV – 2 l-a făcut să scape de câteva kilograme, din moment ce nu prea mai are poftă de mâncare.

Lavinia Goste și Marius Zorilă au fost infectați cu coronavirus. Cum se simt cei doi artiști

Marius Zorilă face haz de necaz și este fericit că a scăpat de kilogramele nedorite, după ce ținuse, inițial, o dietă care nu a funcționat. „Zilele sunt diferite, ieri eram mai bine, astăzi iar s-a întors. Chiar în acest moment am frisoane și nu mă simt bine.

ADVERTISEMENT

Am slăbit în această perioadă, chiar mă apucasem de o cură și nu s-au văzut rezultatele. Eram cu 4 kg mai grăsuț înainte de COVID”, a declarat artistul în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu. 

Mama Laviniei Goste a venit în vizită la fiica și ginerele ei și a plecat chiar cu câteva zile înainte ca cei doi să se carantineze împreună cu fiicele lor. Lavinia a declarat că primele zile au fost un adevărat coșmar și că s-au simțit foarte rău din cauza virusului.

ADVERTISEMENT

„Din fericire, mama a plecat cu 2 zile înainte înapoi acasă și a scăpat. Marius a avut primul simptome, apoi am avut și eu dureri de gât. Ne spuneam mereu că nu ni se pare normal să ni se întâmple asta noua. Initial, ne-am speriat și ne-am rugat mult la Dumnezeu. Marius a zăcut la pat, era foarte moale. Îl durea spatele, îl dureau brațele”, a povestit Lavinia pentru sursa menționată anterior.

Lavinia Goste și Marius Zorilă
Lavinia Goste și Marius Zorilă au fost infectați cu coronavirus. Sursa foto: Prima TV

Cum a fost carantina pentru fetițele Laviniei Goste și ale lui Marius Zorilă

Cele dou fete au fost foarte afectate de această perioadă, mai ales că Lavinia Goste și Marius Zorilă au încercat, pe cât posibil, să evite interacțiunea fizică pentru a le proteja, din moment ce testele lor au avut rezultat negativ.

ADVERTISEMENT

„Fetițele sunt negative, amândouă. Nu au avut niciun simptom. Chiar ne bucurăm că au imunitatea foarte bună. Am evitat să stăm în preajma lor, până aseară nu le-am îmbrățișat, nu le-am pupat. Aseară am dormit la picioarele Ioanei, pentru că mi-a spus că îi este frică de COVID”, a mai spus Lavinia în cadrul emisiunii de la Prima TV.

Cei doi soți au aflat că sunt infectați cu coronavirus în urma unei vizite la o clinică medicală, unde Lavinia s-a testat și rezultatul a ieșit pozitiv. Artista a mărturisit că i-a fost foarte rău la început și că nu mai putea suporta durerile de mușchi și articulații.

„Eu m-am testat la o clinică, am văzut că sunt pozitivă. A două zi a facut și Marius testul, alături de cele mici. El a ieșit pozitiv. Acum luăm vitamina D, vitamina E, Zinc și medicamente pentru coagularea sângelui zilnic. Și…facem haz de necaz. Mie însă mi-a fost foarte rău, nu mă puteam apleca după nimic, mă dureau mușchii, corpul, articulațiile. Îmi venea să plâng de durere”, a mai spus Lavinia Goste la „Exclusiv VIP”.

ADVERTISEMENT