Life

Lavinia Pîrva, apariție provocatoare pe Instagram. Soția lui Ștefan Bănică Jr, ”taxată” pentru cum s-a afișat 

Apariție provocatoare, pe rețelele de socializare, a Laviniei Pîrva. Cum s-a lăsat fotografiată soția lui Ștefan Bănică Jr?
23.05.2023 | 15:21
Lavinia Pirva aparitie provocatoare pe Instagram Sotia lui Stefan Banica Jr taxata pentru cum sa afisat
Cum s-a fotografiat Lavinia Pîrva. A stârnit valuri de reacții. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a atras toate privirile zilele acestea, după ce s-a afișat pe Instagram într-o ipostază provocatoare. Soția lui Ștefan Bănică Jr a arătat tuturor ce siluetă impecabilă are la 38 de ani, dar și un detaliu care a împărțit internauții în două tabere, pro și contra.

Cum s-a afișat Lavinia Pîrva pe rețelele de socializare. Ipostaza provocatoare în care a fost fotografiată

De curând, Lavinia Pîrva a avut parte de o ședință foto mai îndrăzneață. În aceasta, artista a purtat o ținută foarte minusculă, albă, și care i-a scos în evidență senzualitatea. În același timp, Lavinia Pîrva a lăsat prin vestimentația ei să se vadă că nu purta lenjerie intimă.

ADVERTISEMENT

Lipsa lenjeriei intime i-a fascinat pe unii admiratori ai vedetei, iar comentariile nu au întârziat să apară: ”Sexi și rea, dulce și rebelă ești prințesă”/ ”Mmmm…”/”Lavinia ești superbă te pup și te iubesc mult”, sunt o parte dintre reacții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

De cealaltă parte, solista și-a atras și critici, în special din partea doamnelor: ”Ce zice Ștefan când te vede așa goală?”, ”Fără chiloței?”, ”I-ai lăsat lui Bănică, chiloțeii? Să doarmă cu ei sub pernă când e plecat în deplasări?”, au mai comentat unii internauți.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva, a patra soție a lui Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva este a patra soție a lui Ștefan Bănică Jr. Ei și-au unit destinele în 2017, după ce cântărețul a încheiat divorțul de Andreea Marin, alături de care a avut un mariaj din 2006 până în 2013. Înainte de cele două, Ștefan Bănică Jr a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu și Camelia Constantinescu, prima lui soție, care i-a dăruit și primul copil, Radu Ștefan Bănică.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr au început să se placă din perioada emisiunii ”Dansez pentru tine”, la care Lavinia a participat, iar solistul era prezentator. În mai 2019, cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au botezat Alexandru și îl țin departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

”Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară.”, a declarat artistul într-un interviu pentru revista Viva!

Astfel, în prezent, Ștefan Bănică Jr este tatăl a trei copii: Radu Ștefan Bănică, rezultat din prima căsnicie, Violeta, venită pe lume în mariajul interpretului cu Andreea Marin, și Alexandru, apărut în actuala relație, cu Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT

”Am trei copii și îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru că toți trei sunt mai mult decât mi-am închipuit. Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu. Ai impresia că tu decizi când vrei să devii părinte. E doar o senzaţie, mi se pare că lucrurile sunt predestinate. N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm (…)”, a mai declarat Ștefan Bănică Jr. pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT