Life

Lavinia Pîrva, imagini incendiare. Imaginația bărbaților a luat-o razna după apariția pozelor cu soția lui Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva, fotografii provocatoare. Cum s-a afișat soția lui Ștefan Bănică Jr., gândurile bărbaților au zburat în altă parte.
19.06.2023 | 07:40
Lavinia Pirva imagini incendiare Imaginatia barbatilor a luato razna dupa aparitia pozelor cu sotia lui Stefan Banica Jr
Lavinia Pîrva, fotografii provocatoare. Cum s-a afișat soția lui Ștefan Bănică Jr., gândurile bărbaților au zburat în altă parte. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața care a făcut parte din trupa Spicy a publicat în social media mai multe imagini incendiare. Imaginația bărbaților a luat-o razna după apariția pozelor cu soția renumitului actor și jurat de la X Factor.

Lavinia Pîrva, fotografii provocatoare. Cum s-a afișat soția lui Ștefan Bănică Jr., gândurile bărbaților au zburat în altă parte

Lavinia Pîrva le-a arătat internauților o serie de fotografii provocatoare. Felul în care s-a afișat soția lui Ștefan Bănică Jr., i-a făcut pe bărbați să-ți îndrept gândurile în altă parte. Bruneta a încântat cu postările sale.

ADVERTISEMENT

Aflată în vacanță, într-o stațiune din Turcia, cântăreața a realizat o adevărată ședință foto la plajă. Vedeta este foarte fericită și se bucură de soare, de vremea frumoasă și bineînțeles de multă liniște și relaxare.

Cu această ocazie a publicat și mai multe imagini în costum de baie, artista având o siluetă trasă prin inel, întreținută la sala de antrenament. Partenera lui Ștefan Bănică Jr. este în formă maximă și se menține frumos la 38 de ani.

ADVERTISEMENT

A apelat la unele proceduri estetice de înfrumusețare de-a lungul anilor, Lavinia Pîrva fiind o femeie frumoasă. De altfel a primit numeroase complimente și mesaje inedite de la fanii săi, care au apreciat pozele din concediu.

„Ești superbă, de nota 10”, „Foarte frumoasă”, „Superbă”, „Ca o acadea”, „Felicitări, frumoasă domniță”, „Îți vine super costumul”, sunt doar o parte din comentariile primite pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că au fost și oameni mai răutăcioși care au criticat-o pe Lavinia Pîrva pentru expunerile din ultima vreme. În plus, sunt și persoane care au întrebat-o dacă partenerul de viață este de acord cu aceste imagini.

Lavinia Pîrva, în costum de baie
Lavinia Pîrva, în costum de baie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lavinia Pîrva, siluetă perfectă la 38 de ani

Lavinia Pîrva are o siluetă perfectă la 38 de ani și are foarte mare grijă să fie în formă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a reușit să slăbească peste 30 de kilograme după ce i-a dat naștere fiului său, Alexandru, și de atunci are un stil de viață echilibrat.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă se simte foarte bine în propria piele și este atentă la imaginea pe care o afișează. Acesta este unul dintre motivele pentru care seara alege să nu mai mănânce nimic, precizând că este o persoană pofticioasă.

ADVERTISEMENT