Life

Lavinia Pîrva, pe mâinile medicilor. Ce i s-a întâmplat soției lui Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva a ajuns pe mâinile medicilor. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit ce i s-a întâmplat, pe rețelele de socializare.
26.07.2023 | 23:21
Lavinia Pirva pe mainile medicilor Ce i sa intamplat sotiei lui Stefan Banica Jr
De ce s-a dus Lavinia Pîrva la medic. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, a ajuns pe mâinile medicilor. Interpreta în vârsta de 38 de ani a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, motivul din care a fost nevoită să treacă pragul cabinetului unui doctor. Ce i s-a întâmplat?

De ce a ajuns Lavinia Pîrva pe mâinile medicilor

Lavinia Pîrva este o artistă care își ține la curent fanii cu activitatea sa zilnică. Puține sunt momentele pe care nu le dezvăluie și cu siguranță acelea care au legătură cu viața privată. Miercuri, le-a împărtășit fanilor că s-a prezentat la medic, dar din fericire nu a fost vorba despre ceva grav.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva s-a prezentat la un doctor ortoped pentru un control de rutină și apoi a ținut să sublinieze importanța acestuia în viața unui pacient. I-a îndemnat pe urmăritori să apeleze cu încredere la un astfel de specialist, de fiecare dată când simt durere la nivelul oaselor, mușchilor sau ligamentelor.

”Ortopedul este acel medic care se ocupă de leziunile și afecțiunile sistemului musculoschetetal. Asta înseamnă că dacă ai o problemă la nivelul oaselor, mușchilor, ligamentelor, tendoanelor și articulațiilor, el este persoana potrivită pentru tine.”, a notat Lavinia Pîrva pe Instagram, mai exact, într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a mai trecut și pragul medicului estetician

Lavinia Pîrva este o femeie frumoasă, dar în ultima vreme fanii au observat că și-a făcut unele modificări la nivelul feței. Pentru a clarifica acest aspect, solista a ținut să explice situația sa. Tot în mediul online a explicat că nu și-a făcut nicio operație estetică vreodată.

Singurele proceduri la care ar fi apelat Lavinia Pîrva sunt acelea legate de remodelare și rejuvenare facială-corporală, care sunt minim invazinve, așa cum a justificat chiar cântăreața. De asemenea, a recunoscut și că a apelat la injectarea buzelor, din cauză că aveau o formă asimetrică.

ADVERTISEMENT

”În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată!”, le-a explicat artista admiratorilor ei, în 2019.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva este soția lui Ștefan Bănică Jr din 2017. Înainte de a fi cu ea, cântărețul a avut un mariaj cu Andreea Marin, alături de care are o fiică pe nume Violeta. Alături de Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică Jr are un fiu, botezat Alexandru. Pe lângă Violeta și Alexandru, interpretul mai are un băiat din prima căsnicie, Radu Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT