Life

Frumusețea angelică a Laviniei Petrea are un mic secret. Știrista de la PRO TV l-a dezvăluit recent

Lavinia Petrea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Pro Tv. Vedeta a vorbit recent despre cum reușește să fie mereu în formă și le-a dezvăluit fanilor secretul ei.
10.03.2022 | 20:29
Frumusetea angelica a Laviniei Petrea are un mic secret Stirista de la PRO TV la dezvaluit recent
Frumusețea angelică a Laviniei Petrea are un mic secret. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Lavinia Petrea este una cele mai apreciate știriste. Aceasta își surprinde mereu fanii cu aparițiile sale. Chiar dacă are un program foarte încărcat, prezentatoarea a dezvălui că mereu își face timp și pentru ea.

Frumusețea angelică a Laviniei Petre are un mic secret. Știrista de la PRO TV l-a dezvăluit recent

Lavinia Petrea este una dintre prezentatoarele care vin zi de zi cu informații noi de la pupitrul știrilor Pro Tv. Fanii nu au putut să nu remarce cât de bine arată frumoasa prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit recent cum reușește să fie mereu în formă, chiar dacă are un program destul de încărcat. Lavinia Petrea a recunoscut că evită mai multe alimente. De când prezintă știrile dimineața, vedeta s-a obișnuit să ia prima masă abia la prânz după ce vine de la sală.

“Uneori mănânc doar de plăcere și mâncăruri preferate și, dacă simt că am exagerat, mănânc mai puțin în restul zilelor. Evit prăjelile, mâncărurile cu sosuri, dulciurile, sucurile. Îmi place mâncare simplă, să disting bine ingredientele”, a dezvăluit prezentatoarea pentru Unica.

ADVERTISEMENT

Lavinia Petrea a dezvăluit care este rutina sa zilnică pentru a avea un ten perfect. Cel mai important este ca tenul să fie mereu curățat și să nu rămână nicio urmă de machiaj. Următorul pas este folosirea unui produs special, serum, pe care îl aplică în zona ochilor.

“Cred că secretul este să găsim o rutină adaptată nevoilor și produse pe care să le iubim, să ne facă plăcere să le folosim pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Nu funcționează nimic peste noapte și nici dacă folosim produsul o zi da, șapte nu.”, a mai spus prezentatoarea pentru aceeași sursă.

Lavinia Petrea este căsătorită de opt ani cu procurorul Romulus Varga, iar cei doi au trei copii, Mathias, Klara și Karin. În urmă cu ceva vreme, știrista povestea că între ea și soțul ei a fost dragoste la prima vedete și că încă de la început au decis să facă separat cununia civilă și cea religioasă pentru a avea mai multe petreceri.

ADVERTISEMENT