Life

Lavinia Petre a vorbit despre partea mai puțin plăcută de la pupitrul știrilor Pro TV: “E din ce în ce mai greu”

Lavinia Petrea este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Prezentatoarea a dezvăluit că în ultima perioadă trece însă prin momente mai dificile.
08.03.2022 | 00:03
Lavinia Petre a vorbit despre partea mai putin placuta de la pupitrul stirilor Pro TV E din ce in ce mai greu
Care este cea mai mare provocare pentru Lavinia Petrea. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Lavinia Petrea și soțul său, procurorul Romulus Varga, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În curând vor aniversa 8 ani de la căsătorie. Cuplul are trei copii, iar știrista a dezvăluit cine a ajutat-o pentru a găsi echilibrul între viața profesională și cea personală.

Lavinia Petre a vorbit despre partea mai puțin plăcută de la știrile Pro TV: “E din ce în ce mai greu”

Lavinia Petrea are o familie frumoasă dar și o carieră de succes. Prezentatoarea știrilor Pro Tv recunoaște că soțul său a ajutat-o extrem de mult și a susținut-o mereu în toate proiectele sale. Totuși, în ultima vreme a întâmpinat unele probleme.

ADVERTISEMENT

“Îmi place mult profesia mea, vin cu plăcere la muncă și nu am frustrări. Soțul meu mă susține enorm. Mă simt iubită și mă bucur de lucruri așa cum vin.

Problema cu care mă confrunt însă în ultima vreme este că îmi este din ce în ce mai greu să mă detașez de toate informațiile. Sunt conectată la ele zi de zi”, a declarat Lavinia Petrea pentru Unica. 

ADVERTISEMENT

Care este cea mai mare provocare pentru Lavinia Petrea

Lavinia Petrea și soțul său, procurorul Romulus Varga au trei copii. Mathias de 7 ani, Klara de 5 ani și Karin în vârstă de 3 ani. Vedeta a povestit cum se descurcă în rolul de mămică și a mărturisit că nu a avut niciodată divergențe cu soțul său în privința creșterii celor mici. Se înțeleg mereu din priviri.

“Cea mai mare provocare este să le acord în același timp atenția cerută. ACUM și nu mai încolo. Să o fac cu zâmbet, indiferent cât de copleșită sunt de alte griji. Iar, în ultima vreme, m-am aflat mai mult decât niciodată în astfel de situații.

ADVERTISEMENT

Stresul provocat de situația de securitate în care se află întreaga Europă, și la care am fost și sunt foarte conectată prin prisma profesiei, m-a pus în dificultate.

Nu îmi este ușor să mă detașez atunci când ajung acasă”, a mărturisit știrista cu sinceritate în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT