Fotbal international

Layvin Kurzawa a sărbătorit cu suporterii calificarea în sferturile Champions League! Jucătorii lui PSG l-au ironizat pe Erling Haaland. VIDEO

12.03.2020 | 10:08
Layvin Kurzawa a sarbatorit cu suporterii calificarea in sferturile Champions League Jucatorii lui PSG lau ironizat pe Erling Haaland VIDEO
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Paris Saint-Germain, Layvin Kurzawa, a sărbătorit cu suporterii calificarea în sferturile de finală ale Champions League.

Layvin Kurzawa a sărbătorit cu suporterii calificarea în sferturile Champions League

PSG a învins Borussia Dortmund într-un meci jucat cu porțile închise din cauza pandemiei de coronavirus, iar la final Layvin Kurzawa a ieșit îmbrăcat în echipamentul de joc în afara stadionului și a sărbătorit alături de suporteri calificarea în sferturile Champions League.

ADVERTISEMENT

În timp ce ceilalți jucători au ales să-i salute pe fani din interiorul arenei, Kurzawa a decis să meargă în mijlocul acestora. Fundașul stânga a dansat, a cântat și s-a îmbrățișat cu fanii.

”Fotbalul este pentru fani, pentru toți cei ce iubesc acest joc”

La conferința de presă de după meci, antrenorul Thomas Tuchel a declarat că nu are de ce să fie supărat pre jucătorul său: ”Am văzut ce s-a întâmplat după meci. A fost frumos, fotbalul este pentru fani, pentru toți cei ce iubesc acest joc”.

ADVERTISEMENT

”Am jucat ca o echipă, iar această echipă e fiabilă. Am demonstrat asta. A fost o plăcere să fiu astăzi antrenor. Înaintea meciului, atmosfera era foarte bună în autocar când am sosit la stadion. Am cântat cu ultrașii, a fost special. Exact starea de spirit de care aveam nevoie”, a mai spus germanul.

”Să-i umilim, să-i umilim pe acești fii de târfă!”

La finalul jocului, fotbaliștii de la PSG au ținut să-l ironizeze pe atacantul formației Borussia Dortmund, Erling Haaland. Jucătorii lui Tuchel s-au așezat toți pe gazon în poziție lotus, ca într-o meditație budistă, exact cum își sărbătorește golurile internaționalul norvegian.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la PSG au avut cuvinte la adresa adversarilor, care au fost surprinse de cotidianul Marca. După golul de 2-0, Di Maria le-a transmis coechipierilor: ”Să le dăm șase-șapte… Câte goluri putem. Să-i umilim, să-i umilim pe acești fii de târfă!”. Iar la final, Icardi a strigat: ”Acum să sărbătorească fii ăștia de târfă!”.

2.000 de fani au fost prezenți la porțile Parc des Princes

PSG a învins Borussia Dortmund, scor 2-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League, după în prima manșă nemții se impuseseră acasă cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Poliția franceză și-a dat acceptul ca 2.000 de suporteri fanatici ai lui PSG să ”asiste” la meciul cu Borussia Dortmund în afara stadionului Parc de Princes. Aceștia au aprins torțe și artificii și au sărbătorit în momentul în care brazilianul Neymar a deschis scorul, în minutul 28.

ADVERTISEMENT