Fotbal international

Lazio îl vrea cu orice preț pe Ianis Hagi! Italienii au început negocierile

14.04.2020 | 19:12
Lazio il vrea cu orice pret pe Ianis Hagi Italienii au inceput negocierile
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști români, iar Lazio a pus ochii pe el. Mai mult decât atât, italienii au început deja negocierile pentru mijlocașul român al cărui împrumut la Rangers expiră la sfârșitul lunii iunie.

Lazio a început negocierile pentru Ianis Hagi

Publicația Todo Fichajes anunță că Lazio a început deja negocierile pentru Ianis Hagi, care mai așteaptă să vadă dacă Rangers nu va achita suma de 5.000.000 de euro pentru a-l transfera definitiv.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Ianis Hagi a impresionat în mai multe meciuri, dar partida în care a strălucit a fost împotriva portughezilor de la FC Braga, formație împotriva căreia a înscris două goluri în 16-imile de finală Europa League.

  • 21 de ani a împlinit Ianis Hagi pe 22 octombrie

„S-ar potrivi bine în sistemul lui Simone Inzaghi”

Nicola Dică, fostul antrenor al FCSB-ului, e convins că Ianis Hagi s-ar potrivi foarte bine în echipa lui Lazio: Pentru Ianis Hagi cel mai important este să joace. La Rangers a avut evoluții bune, a jucat constant. Mi-ar plăcea să ajungă la o echipă ca Lazio.

ADVERTISEMENT

În sistemul pe care îl joacă Simone Inzaghi la Lazio, un 3-5-1-1, el ar fi jucătorul din spatele vârfului, s-ar potrivi foarte bine, dar campionatul Italiei este foarte puternic, el a mai fost acolo, dar era foarte tânăr”.

„La Rangers Ianis joacă undeva în partea dreaptă, dar nu este neapărat o problemă, pentru că lovește mingea cu ambele picioare la fel de bine, dar în zona centrală ar avea mai multă libertate de mișcare”, a mai spus Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Nu de aceeași părere este și Florin Răducioiu, care consideră că Ianis este inconstant în evoluții: „Trebuie să ținem cont de faptul că sezonul lui Ianis la Genk nu este desul de bun, iar la Rangers a alternat evoluțiile bune cu meciurile în care a dezamăgit. Asta este marea lui problemă!

Este destul de inconstant în evoluții. Nu cred că este pregătit pentru o experiență la Lazio. Mai ales ca titular. I-ar fi greu să își găsească un loc în echipa lui Inzaghi.

ADVERTISEMENT

Nu are calitățile fizice necesare, iar asta ar însemna un risc”, a declarat Florin Răducioiu.

  • 4.500.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com