Sport

Le lasă Kylian Mbappe cu buza umflată pe Real Madrid și PSG? Un club din Premier League vrea să dea lovitura

Telenovela privind un transfer al lui Kylian Mbappe a ajuns la un nou sezon. Pe lângă Real Madrid și PSG, un club din Premier League pare tot mai atras de ideea de a-l aduce.
02.01.2024 | 16:30
Le lasa Kylian Mbappe cu buza umflata pe Real Madrid si PSG Un club din Premier League vrea sa dea lovitura
Telenovela privind un transfer al lui Kylian Mbappe a ajuns la un nou sezon. Pe lângă Real Madrid și PSG, un club din Premier League pare tot mai atras de ideea de a-l aduce. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Superstarul francez a intrat la 1 ianuarie 2024 în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate semna din postura de jucător liber cu orice formație, transferul urmând să se realizeze din vară.

Un colos din Premier League îl vrea pe Kylian Mbappe

În ultima perioadă toată lumea s-a concentrat pe duelul de la distanță dintre Real Madrid și PSG pentru semnătura lui Kylian Mbappe, însă pe turnată vine tare un club uriaș din Premier League care vrea să le ia fața.

ADVERTISEMENT

Conform publicației franceze Le Parisien, conducătorii lui Liverpool par tot mai atrași de ideea de a-l aduce în Anglia pe vicecampionul mondial, în ciuda faptului că managerul Jurgen Klopp a declarat în mai multe rânduri că acest lucru este imposibil.

”Mă faceți să râd. Pot să spun că este un jucător foarte bun, dar condițiile financiare necesare pentru mutare nu sunt deloc potrivite pentru noi. Nu aș vrea să ruinez povestea, dar, din câte știu eu, nu se întâmplă nimic în acest sens.

ADVERTISEMENT

Dar poate că cineva din conducerea clubului pregătește ceva și vrea să mă surprindă, deși asta nu s-a întâmplat niciodată în cei 8 ani de când sunt aici. Ar fi prima dată”, spunea managerul german în vara trecută.

Salah, cheia venirii lui Mbappe la Liverpool

Jurnaliștii francezi au detaliat planul prin care Liverpool încearcă să detoneze bomba perioadei de mercato din această iarnă și să-l transfere pe Kylian Mbappe. Iar acesta este legat și de viitorul lui Mohamed Salah.

ADVERTISEMENT

Există o tot mai mare posibilitate ca egipteanul să plece în Arabia Saudită, acolo unde este dorit intens și pe bani mulți de șeicii marilor cluburi, iar acest lucru ar însemna o sumă considerabilă ce va intra în conturile ”cormoranilor. În plus, englezii ar scăpa de un salariu consistent și ar putea astfel să-l plătească pe Mbappe.

Starul francez a mai fost dorit de Jurgen Klopp pe Anfield Road și când juca la AS Monaco, pe vremea când avea doar 19 ani și era o stea în devenire, dar atunci a preferat oferta colosală pusă pe masă de PSG.

ADVERTISEMENT

Presa spaniolă a scris că Real Madrid pregătește o ofertă similară celei din vară: salariu de 26 de milioane de euro net pe sezon și o primă de instalare de 130 de milioane de euro. Doar că președintele Florentino Perez pune o condiție: Mbappe va fi nevoit să dea un răspuns în 15 zile. În caz contrar, ”galacticii” vor renunța definitiv la aducerea sa.

ADVERTISEMENT