Life

Lecția primită de Oana Roman de la mama sa. Ce i-a spus Mioara Roman: ”Este adevărul”

Oana Roman a vorbit despre cea mai bună lecție primită de la mama sa, Mioara Roman. Ce i-a spus aceasta fiicei sale, de fapt?
10.01.2024 | 10:40
Lectia primita de Oana Roman de la mama sa Ce ia spus Mioara Roman Este adevarul
Lecția primită de Oana Roman de la mama sa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a dezvăluit cea mai importantă lecție primită de la Mioara Roman. Se pare că mama ei i-a dat un sfat la un moment dat, iar abia acum, vedeta a reușit să își dea seama cât de important a fost.

Lecția primită de Oana Roman de la mama sa

Oana Roman este una dintre vedetele extrem de active pe rețelele de socializare. Aceasta le povestește constant fanilor săi mai tot ceea ce se întâmplă în viața sa. De această dată însă, un subiect sensibil a fost abordat.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit despre lecția pe care a primit-o de la mama sa, Mioara Roman. Se pare că cea care i-a dat viață i-a vorbit la un moment dat despre minciuni, însă de abia acum, ea a realizat cât de real este totul.

Într-un video postat pe contul personal de Instagram, vedeta le-a dezvăluit fanilor săi ce a învățat de la mama sa. Se pare că Mioara Roman i-a spus fiicei sale că ”cea mai bună minciună este adevărul”.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, minciunile nu durează foarte mult pentru că multe persoane ajung să se încurce și se dau singure de gol. Iar Oana Roman consideră că acest lucru este real, iar lecția mamei sale se aplică și acum.

Ce i-a spus Mioara Roman fiicei sale

„Mi-am adus aminte de un lucru pe care l-am învățat de la mama, care spune așa: cea mai bună minciună este adevărul, pentru că minciuna are picioare scurte. De ce? Uiți! Oricât de deștept ești, în momentul în care spui foarte multe minciuni, la un moment dat uiți ce ai spus și te încurci, te dai în vileag.

ADVERTISEMENT

Orice minciună este desconspirată! Așa că mai bine ori taci, ori dacă vorbești, spui adevărul, pentru că cea mai bună minciună este adevărul. Vă spun eu că așa e! Când minți mult, mult… te încurci în minciunile tale. Nu-i așa?”, a spus vedeta pe InstaStory.

Oana Roman nu a mai dat și alte detalii în acest sens. Amintim însă că vedeta a făcut recent câteva dezvăluiri legate de relația cu Marius Elisei, fostul ei soț. Aceasta a recunoscut că a trăit un calvar ani de zile.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ea ar fi fost cea care ar fi pus punct relației dintre cei doi. Totodată, Oana Roman a mai povestit public că ea și Marius Elisei au avut într-adevăr o frumoasă poveste de dragoste, dar lucrurile s-au schimbat radical în ultimii ani.

ADVERTISEMENT