Life

Ce se întâmplă cu Mioara Roman. Oana Roman a spus adevărul despre starea de sănătate a mamei sale: ”Nu vă pot descrie…”

Oana Roman, detalii despre ce se întâmplă cu Mioara Roman. Vedeta a spus adevărul despre starea de sănătate a mamei sale.
21.11.2023 | 11:13
Ce se intampla cu Mioara Roman Oana Roman a spus adevarul despre starea de sanatate a mamei sale Nu va pot descrie
Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a spus ce se întâmplă cu mama ei, Mioara Roman, în aceste momente. Femeia a fost internată la spital până acum câteva săptămâni și a suferit o operație.

Oana Roman, adevărul despre ce se întâmplă cu Mioara Roman. Care e starea de sănătate a mamei vedetei

Mama Oanei Roman are, de ceva timp, probleme serioase de sănătate, iar de curând a fost internată în spital. Mioara Roman a fost operată, iar medicii au reușit să o salveze. Cu toate acestea, nu a avut o stare generală prea bună după intervenție.

ADVERTISEMENT

Cu toate că încă nu este bine din cauza unei alte probleme de sănătate, acum se află sub tratament. Angajații centrului pentru vârstnici la care se află au grijă ca aceasta să fie bine și să primească toate îngrijirile de care are nevoie.

Mioara Roman se simte mult mai bine acum față de cum era atunci când a ieșit din spital. În prezent, aceasta urmează un tratament destul de costisitor și dureros.

ADVERTISEMENT

“Foarte mulți dintre voi mă întrebați de mama. Mama este mult mai bine față de starea pe care o avea în momentul în care a fost externată… nu vă pot descrie.

Într-adevăr, operația a reușit, domnul doctor a operat-o și a salvat-o, dar starea ei generală după o lună de stat în spital era una foarte proastă, cu albumina foarte scăzută, hemoglobina foarte scăzută și cu o escară foarte gravă, care nu a fost tratată cât a fost ea în spital.

ADVERTISEMENT

Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul e foarte complex, costisitor și dureros pentru ea, dar este mult mai bine”, a povestit Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman îi este mereu alături mamei sale

Oana Roman a trecut printr-o perioadă foarte grea din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale. Mioara Roman a a fost externată la începutul lunii, iar vedeta este fericită că cea care i-a dat viață a depășit această greutate.

ADVERTISEMENT

“Am început săptămâna foarte bine. Am o veste foarte bună. M-au sunat de la spital că mama a fost transferată de la terapie intensivă în salon și miercuri vom putea să o luăm înapoi la centru.

În mod miraculos, a trecut de toate hopurile. Să știți că toate rugăciunile voastre au contat. Mama a demonstrat încă o dată cât este de luptătoare, câtă putere are și sunt extrem de recunoscătoare”, spunea Oana Roman pe rețelele sociale.

În această perioadă, Oana Roman i-a ținut pe fani la curent în legătură cu starea mamei sale. Vedeta a făcut apel la internauți să se roage pentru Mioara Roman.

ADVERTISEMENT