Life

Legătura dintre Elon Musk și Andrew Tate. Ce mesaj cu subînțeles a postat milionarul interlop după arestare

Andrew Tate, susținut de Elon Musk după ce a fost arestat în România? Postările virale de pe Twitter ale milionarilor au atras atenția.
31.12.2022 | 08:18
Legatura dintre Elon Musk si Andrew Tate Ce mesaj cu subinteles a postat milionarul interlop dupa arestare
Elon Musk, suspectat că-l susține pe Andrew Tate, după ce milionarul a fost arestat. Ce a apărut pe conturile lor de Twitter. Foto: Hepta/ Inquam/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

După ce a fost arestat în România, Andrew Tate a publicat un mesaj pe Twitter, singura platformă online pe care nu este interzis, iar utilizatorii sunt de părere că Elon Musk îl susține pe milionar, după o postare virală a acestuia.

Primul mesaj al lui Andrew Tate după ce a fost arestat. Elon Musk a dat impresia că îl susține

Pe 29 decembrie, controversatul Andrew Tate și fratele său, Tristan, au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior, autoritățile din România hotărând ca ei să rămână după gratii pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Conform DIICOT, frații Tate, împreună cu alte două persoane, ar fi constituit un grup infracțional care racola tinere prin metoda lover boy, pe care apoi le adăposteau în mai multe locuințe din Ilfov și le obligau să creeze material cu conținut pornografic, pe care îl distribuiau pe diferite platforme și de pe urma căruia obțineau profit.

De-a lungul timpului, Andrew Tate s-a făcut remarcat prin prisma remarcilor cu temă misogină pe care le-a făcut. Asta a dus la interzicerea lui de Facebook, Instagram, YouTube și TikTok.

ADVERTISEMENT

În anul 2017, în plin fenomen #Metoo, a publicat pe Twitter un mesaj prin care a insinuat că femeile sunt și ele responsabile pentru agresiunile la care sunt supuse, ceea ce a dus la excluderea lui de pe site-ul social.

Totuși, odată cu preluarea companiei de către Elon Musk, și-a recuperat contul, iar pe 30 decembrie, la o zi după arestare, a trimis aici primul mesaj, prin intermediul unei persoane care are acces pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

Acesta face referire la „matrix”, unul dintre sloganurile folosite adesea de Andrew Tate în seria de cursuri online ale sale, Hustler University, în cadrul cărora își învață urmăritorii cum să facă bani și cum să se poarte cu femeile.

„Matrix și-a trimis agenții”, a scris Andrew Tate pe Twitter, după ce pe o filmare din momentul în care a fost ridicați de mascați, el se aude spunând „Matrix m-a atacat”, notează Adevărul. 

ADVERTISEMENT

Ce a publicat Elon Musk la scurt timp după mesajul lui Tate

La scurt timp după arestarea fraților Tate, Elon Musk a distribuit pe contul său de Twitter un mesaj ce are legătură cu filmul Matrix, fapt ce i-a făcut pe unii utilizatori să considere că miliardul îl susține pe Andrew, mai ales că postarea a fost apoi redistribuită pe pagina milionarului arestat.

„Cum ar fi dacă v-aș spune că singurul mod de a scăpa din matrice este să uitați tot ce ați fost învățați și să vă reconstruiți înregul sistem de convingeri pe baza gândirii critice și a analizei?”, se arată în mesajul publicat de Musk.

ADVERTISEMENT