Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Voicu a decis să aducă un potent om de afaceri printre acționarii lui Dinamo. Detalii de ultimă oră despre fuziunea cu CS Dinamo

Eugen Voicu vrea să-l readucă la Dinamo pe fostul președinte Nicolae Badea și a dat detalii de ultimă oră despre posibila fuziune cu CS Dinamo.
22.03.2024 | 12:04
Eugen Voicu a decis sa aduca un potent om de afaceri printre actionarii lui Dinamo Detalii de ultima ora despre fuziunea cu CS Dinamo
Eugen Voicu anunță că de la anul vom putea avea parte de o singură echipă Dinamo. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu echipe distincte în SuperLiga și Liga 3, suporterii „alb-roșii” se tem ca Dinamo să nu se scindeze pe modelul FCSB – CSA Steaua sau CSU Craiova – FCU Craiova. Eugen Voicu, patronul formației din prima ligă, vine însă cu o veste bună și anunță că anul viitor vom putea avea parte de o fuziune a celor două cluburi.

Eugen Voicu, toate detaliile despre fuziunea dintre FC Dinamo și CS Dinamo: „La anul am putea avea o singură echipă”

Eugen Voicu susține că oficialii de la FC Dinamo și CS Dinamo discută deja intens despre fuziune, dar aceasta nu va putea avea loc decât după ce clubul din prima ligă va ieși din insolvență. După unire, va exista o singură echipă de fotbal Dinamo și o singură Academie. Gruparea Ministerului de Interne va intra în asociere cu baza materială, inclusiv cu noul stadion care a primit aviz de construcție.

ADVERTISEMENT

„Mai există vreo discuție sau a existat vreodată o discuție temeinică, referitoare la o unire sau o fuziune, ce vreți dumneavoastră, cu CS Dinamo? E pe masă o astfel de variantă?”, a vrut să afle moderatorul Horia Ivanovici în ce stadiu sunt negocierile la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Sigur. Suntem în dialog cu CS Dinamo. Condiția este să ieșim din insolvență. Lucrurile se vor așeza, vă dați seama că orice asociere cu clubul Dinamo nu poate fi făcută decât după ce am ieșit din insolvență.

ADVERTISEMENT

Dar ca să o facem repede după aceea, noi trebuie să ne aliniem de pe acum. Să discutăm de pe acum. Cum vedem noi colaborarea dintre cele două cluburi. Evident că noi vrem să cedăm un număr de acțiuni clubului, clubul vine cu partea de infrastructură…

CS Dinamo vine cu un aport în natură ca să spunem așa, vine cu stadionul sau cu alte active pe care le au ei și o să ajungem la o înțelegere. Pentru că, declarativ, astăzi ambele părți spun că vor o singură echipă de fotbal, că vor o singură Academie și o singură ramură sportivă fotbal în cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Ceea ce face tot sensul, pentru că nu cred că trebuie să repetăm istoria celorlalte cluburi”, sunt dezvăluirile lui Eugen Voicu despre stadiul negocierilor dintre FC Dinamo și CS Dinamo privind o eventuală fuziune.

Compară situația de la FCSB cu cea de la Dinamo!

„Și nici greșelile… Vedeți ce trist e, vedeți la FCSB, la Steaua… E chiar trist”, a pus punctul pe „i” moderatorul Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări și în premieră lunea, marțea și vinerea, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Sigur că da. Deci lucrurile acestea vor avea un final, noi sperăm să fie cât de repede, nu știu dacă reușim anul acesta. E an electoral, până la urmă trebuie să fie o decizie asumată. Există șanse la anul să avem un singur Dinamo”, este anunțul plin de speranță făcut de Eugen Voicu.

Revenire spectaculoasă la Dinamo după fuziunea dintre FC și CS? Eugen Voicu: „O să reluăm discuțiile cu domnul Badea!”

Odată realizată fuziunea dintre FC Dinamo și CS Dinamo, am putea asista la o revenire spectaculoasă printre acționarii clubului. E vorba despre fostul președinte Nicolae Badea, potent om de afaceri, de numele căruia se leagă cele mai mari performanțe obținute de „câini” după Revoluție.

„Și cu domnul Badea ce faceți? Cu siglă, culori, cu stemă… Luați-l în acționariat și gata… E un mare dinamovist, credeți-mă. Știți cum se uită la meciuri, cu soția și copiii? Sunt fani, țipă, n-ați văzut așa ceva. Nu știu acum dacă o să mai vrea să revină, dar merită să faceți o discuție”, e „pontul” primit de Eugen Voicu de la moderatorul Horia Ivanovici.

„O să vorbim și cu dânsul. Acum, că ați pomenit, poate chiar e bine să reluăm dialogul cu dânsul. Știu că Andrei Nicolescu avea niște întâlniri fixate, nu s-au mai întâmplat…”, e promisiunea de final făcută la FANATIK SUPERLIGA de actualul patron al lui Dinamo.

FUZIUNE intre FC Dinamo si CS Dinamo!

ADVERTISEMENT