Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Legenda Universității Craiova dă de pământ cu Petev și îi propune lui Mihai Rotaru 3 antrenori români: „Jocul echipei a lăsat de dorit”

Silviu Lung, legenda Universității Craiova, a dat de pământ cu Ivaylo Petev și i-a propus în direct trei antrenori români lui Mihai Rotaru.
12.04.2024 | 13:50
Legenda Universitatii Craiova da de pamant cu Petev si ii propune lui Mihai Rotaru 3 antrenori romani Jocul echipei a lasat de dorit
Legenda Universității Craiova dă de pământ cu Petev și îi propune lui Mihai Rotaru 3 antrenori români: „Jocul echipei a lăsat de dorit”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev și-a luat la revedere de la Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru este în căutarea unui antrenor principal. Silviu Lung a intrat la FANATIK SUPERLIGA, iar legenda „alb-albaștrilor” a propus trei nume cu greutate pentru banca grupării din Bănie.

Legenda Universității Craiova îi propune lui Mihai Rotaru 3 antrenori români: „Sunt foarte buni”

Costel Gâlcă este în pole-position să preia Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Silviu Lung îi propune și pe Mirel Rădoi și Mariuș Șumudică la gruparea din Cetatea Băniei după plecarea lui Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

Legenda Universității Craiova nu s-a arătat mulțumit de evoluția „alb-albaștrilor” cu Ivaylo Petev, exceptând confruntarea cu Petrolul și repriza secundă cu Rapid. Silviu Lung spune că Marius Șumudică, Costel Gâlcă și Mirel Rădoi sunte cele mai bune variante pentru banca tehnică.

„În primul rând a fost ratat un obiectiv foarte important: Cupa României. Exceptând meciul de la Ploiești și a doua repriză cu Rapid, atunci când ai jucat în inferioritate și ai riscat, nu pot să spun că am practicat un fotbal spectaculos sau să văd niște automatisme.

ADVERTISEMENT

Mai departe știe cel mai bine domnul Rotaru. Dânsul este patronul, cel care dă banii și știe cel mai bine ce trebuie să facă într-un club. I-au lipsit oamenii din conducere, probabil că și dânsul și-a dat seama și probabil o să regrete în timp.

Îl știu pe Șumi, este un antrenor foarte bun și îmi este apropiat. Gâlcă a luat campionatul cu FCSB, a luat tot cu FCSB. Rădoi este unul dintre tinerii antrenori cu principii foarte sănătoase. Din punctul meu de vedere toți trei sunt antrenori foarte buni, iar acum rămâne la latitudinea patronului”, a spus Silviu Lung.

ADVERTISEMENT

A dat de pământ cu Ivaylo Petev: „Jocul echipei a lăsat de dorit”

Ivaylo Petev a stat 155 de zile la Universitatea Craiova, însă jocul propus de  tehnicianul bulgar nu a impresionat legendele din Bănie. Silviu Lung a obsverat o schimbare în jocul „alb-albaștrilor” la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Jocul echipei a lăsat de dorit, echipa a arătat cu totul altfel cu alți antrenori. Echipa avea multe acțiuni, veneau cu multe centrări, șuturi, conduceam ostilitățiile, căutam să ne impunem jocul, însă acum mi s-a părut o echipă mult mai temătoare.

ADVERTISEMENT

Cupa era cea mai importantă din punctul meu de vedere, pentru că la campionat nu mai aveam șanse. Doar dacă învingea FCSB puteam să vorbim de șanse. FCSB s-a distanțat, tinerele talente au ajuns certitudini, dar cred că s-au detașat pe neputința celorlalte echipe”, a declarat legenda din Bănie.

Fosta glorie a Craiovei, ANALIZA DURA A DEMITERII lui Ivaylo Petev de la Universitatea

ADVERTISEMENT