Sport

Legendarul jucător de tenis britanic Tim Henman abia așteaptă un duel între Simona Halep și Emma Răducanu. Pe cine pariază

Simona Halep și Emma Răducanu participă începând de miercuri la Indian Wells. Cele două ar putea fi adversare, iar fostul jucător britanic Tim Henman are deja o favorită.
05.10.2021 | 23:37
Legendarul jucator de tenis britanic Tim Henman abia asteapta un duel intre Simona Halep si Emma Raducanu Pe cine pariaza
ADVERTISEMENT

Ultimul mare turneu al anului din circuitul WTA la care va participa Simona Halep, Indian Wells, ar putea aduce duelul așteptat de toată lumea,emma raducanu contra Emmei Răducanu.

Jucătoarea britanică de 18 ani este noua senzație din tenisul mondial, iar un duel Halep – Răducanu este deja așteptat de fani și specialiști.

ADVERTISEMENT

Fostul vicecampion olimpic Tim Henman a analizat posibilul duel Halep – Răducanu

Simona Halep și Emma Răducanu nu s-au întâlnit până acum în turneele WTA. Acest lucru s-ar putea întâmpla la Indian Wells, turneul californian care va începe miercuri, 6 octombrie.

Fostul număr 4 mondial, britanicul Tim Heman a analizat posibilul duel dintre fostul lider mondial, Simona Halep, și campioana de la US Open, Emma Răducanu.

ADVERTISEMENT

”E o mare oportunitate pentru Emma Răducanu la Indian Wells! Se află în scenariul perfect, pentru că nu are nimic de pierdut, ci doar de câșțigat.

Poate reuși un nou rezultat notabil și ar fi incredibil. Indiferent de rezultatele de la Indian Wells, nu va schimba cu nimic ceea ce-a reușit la US Open”, a declarat Tim Henman pentru talkSport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Emma Răducanu ar putea fi capul de afiș din turul 3 la Indian Wells

La turneul californian dotat cu premii de 8 milioane de dolari atât Simona Halep, cât și Emma Răducanu vor intra în competiție din turul 2.

Posibilul duel dintre cele două sportive ar putea avea loc în turul 3. Pentru ca acest lucru să se întâmple românca va trebui să treacă de învingătoarea meciului din primul tur, dintre Marta Kostyuk și Shuai Zhang.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea britanică așteaptă și ea finalul meciului Maria Camila Osorio Serrano – Aliaksandra Sasnovich pentru a-și afla adversara din turul secund, cea care îi va sta în cale înaintea așteptatei întâlnir cu Simona Halep.

Simona Halep este o prezență constanță la Indian Wells în vreme ce Emma Răducanu a primit un wild card din partea organizatorilor pentru prima apariție la Tennis Garden.

Simona Halep, numărul 17 mondial în acest moment a fost desemnată cap de serie numărul 11. Emma Răducanu ocupă poziția 22 în clasamentul WTA și este cotată cu șansa a 17-a la câștigare Indian Wells.

ADVERTISEMENT