Sport

Legendele celor de la Real Madrid care au plecat pe uşa din dos de la echipă! Ronaldo, Bale şi Casillas, printre numele grele “aruncate” de ,,galactici”

19.09.2020 | 21:50
Legendele celor de la Real Madrid care au plecat pe usa din dos de la echipa Ronaldo Bale si Casillas printre numele grele aruncate de galactici
Legendele celor de la Real Madrid care au plecat pe usa din dos de la echipa! Ronaldo, Bale si Casillas, printre numele grele "aruncate" de ,,galactici''
ADVERTISEMENT

Chinul lui Gareth Bale la Real Madrid a luat sfârșit, iar galezul s-a întors la echipa care l-a lansat pe scena mare a fotbalului, pe când era doar un puști de 17 ani, însă Bale, la fel ca alți jucători care au reprezentat ceva pentru Real Madrid, nu a avut niciodată șansa la un ultim meci pe Bernabeu sau măcar în tricoul madrilenilor.

Gareth Bale, proaspăt transferat la Tottenham, nu este singurul fotbalist care a fost tratat fără respect, James Rodriguez care a plecat și el în Premier League, la Everton, a avut parte de același tratament, deși nu a fost în conflict cu antrenorul sau conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

Poate clubul Real Madrid nu ar putea fi acuzat de rea intenție, dacă în această situație nu ar fi și fotbaliști emblematici pentru Real Madrid, precum marele Iker Casillas și Cristiano Ronaldo.

Iker Casillas și Cristiano Ronaldo nedreptățiți de conducerea lui Real Madrid

Cel mai mare portar din istoria lui Real Madrid și căpitanul madrilenilor, nu a avut niciodată șansa unui ultim meci la echipa la care a cunoscut cele mai mari performanțe din carieră, în cei 17 ani pe Santiago Bernabeu și a fost lăsat să plece la FC Porto la finalul sezonului din 2015.

ADVERTISEMENT

În aceeași situație este și Cristiano Ronaldo, care a plecat în același mod la Juventus, după 9 ani în care a doborât toate recordurile pentru Real Madrid, iar suporterii nu au avut șansa să își ia la revedere la ultimul meci al lui Ronaldo în tricoul lui Real, pe 26 mai 2018, în finala UEFA Champions League cu Liverpool (3-1).

Lista ieșirilor pe ușa din dos este completată de Pepe și Keylor Navas

Un alt coleg al lui Cristiano Ronaldo, Angel di Maria a avut aceeași soartă tristă la finalul sezonului din 2014, când s-a transferat în Premier League la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Nici fundașul portughez Pepe, coleg cu Ronaldo la națională, nu și-a mai luat la revedere de la colegi și suporterii în 2017 când a plecat în Turcia la Besiktas.

Ultimul nume important este portarul Keylor Navas, care în 2019 pleacă pe repede-nainte la Paris Saint-Germain, iar Real Madrid poate că ar trebui să învețe să își aprecieze mai mult și jucătorii și să le ofere o ultimă amintire frumoasă celor care au făcut ceva la acest club.

ADVERTISEMENT