Sport

Legendele lui Dinamo au ales noua siglă a clubului „alb-roșu”. Cum arată clasamentul

Foștii mari jucători și antrenori ai lui Dinamo au ales clasamentul celor cinci propuneri de logouri dintre care se va alege noua stemă care va fi folosită din sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1.
13.05.2022 | 16:58
Legendele lui Dinamo au ales noua sigla a clubului albrosu Cum arata clasamentul
Dinamo a avut în cei 74 de ani de existență nu mai puțin de 7 steme. Sursă foto: Facebook Dinamo București
ADVERTISEMENT

Foștii mari jucători ai lui Dinamo au analizat în exclusivitate pentru FANATIK cele cinci propuneri de steme ale clubului, însă nu au fost deloc încântați, în frunte cu „Mister” Cornel Dinu.

30 de foști mari jucători și antrenori au votat noua siglă a lui Dinamo

Fostele mari legende ale lui Dinamo au criticat în FANATIK cele cinci propuneri înaintate de conducere pentru a fi supuse la vot: „Ultima mi se pare mai reușită, deși nu mai sunt nici câinii. Pare apropiată un pic de cea veche cu „D-ul” acela scris așa. Nu e niciuna care să mă dea pe spate. Din 1000 de propuneri imposibil să nu fi găsit și altceva.

ADVERTISEMENT

Mi se par unele neterminate, le lipsește ceva. Câinii ăia parcă nici nu zici că sunt câini!”, a spus Ionel Dănciulescu, în timp ce Cornel Dinu a fost cel mai acid: „E o mare idioțenie! Din toate punctele de vedere, de la manieră la procedură, la tot ce a ieșit! Cum să pui femeile de serviciu și antrenorii de la copii și juniori să deseneze sigle și apoi să alegi pentru Dinamo?

Apoi mai vin și marii fani din DDB și ne fac capul mare! Dar apropo de siglă, am spus-o și o repet. Istoric, acel D nu are nicio legătură cu Dinamo… Sigla trebuie să aibă doi câini și să scrie FC Dinamo București deasupra. Atât!”.

ADVERTISEMENT

Stema cu numărul cinci a primit cele mai multe voturi, după ce același lucru s-a întâmplat și la votul suporterilor. Propunerea cu numărul cinci a primit nu mai puțin de 11.000 de like-uri, cu 4.000 mai mult decât următoarea clasată.

Cum au votat suporterii lui Dinamo. Clasamentul final
Cum au votat suporterii lui Dinamo. Clasamentul final.

Procesul de votare s-a încheiat pe 12 mai, iar acum legendele „câinilor” au trimis de asemenea cele mai multe voturi către propunere cu numărul cinci, care cel mai probabil va fi noua stemă a clubului.

ADVERTISEMENT
Legendele lui Dinamo au votat în masă stema cu numărul cinci
Legendele lui Dinamo au votat în masă stema cu numărul cinci.

Legendele lui Dinamo au trimis cele mai multe voturi către stema 5 și 1. Giani Kiriță, Vlad Munteanu și Vlad Nicușor, printre excepții

Ioan Andone, Ionel Augustin, Florin Bratu, Florin Cheran, Ionel Dănciulescu, Marin Dragnea, Leo Grozavu, Ion Marin, Marian Ivan, Mircea Lucescu, Dorin Mateuț, Dumitru Moraru, Cătălin Munteanu, Marius Niculae, Claudiu Niculescu, Costel Orac, Florentin Petre, Florin Prunea, Ovidiu Sabău și Cornel Țălnar au fost cei care au votat stema cu numărul 5.

Următoarea clasată în rândul preferințelor gloriilor lui Dinamo a fost stema cu numărul 1, care a primit însă doar patru voturi: Constantin Eftimescu, Ionuț Lupescu, Gheorghe Mulțescu și Ovidiu Tâlvan, în timp ce Giani Kiriță a preferat varianta 4, în timp ce Vlad Munteanu și Vlad Nicușor varianta 2. Nimeni nu a votat stema cu numărul 3.

ADVERTISEMENT

Cum arată clasamentul după votul legendelor

Înainte de votul legendelor, stema cu numărul 5 se afla pe primul loc în clasament cu 5 puncte, urmată de Logo-ul 4 cu 4 puncte, Logo-ul 3 cu 3 puncte, Logo 1 cu 3 puncte, Logo 3 – 1 punct.

CLASAMENT – VOTUL LEGENDELOR

Locul I: 130 puncte (Logo 5) – 5 puncte pentru clasamentul final
Locul II: 115 puncte (Logo 1) – 4 puncte pentru clasamentul final
Locul III: 95 puncte (Logo 2) – 3 puncte pentru clasamentul final
Locul IV: 58 puncte (Logo 4) – 2 puncte pentru clasamentul final
Locul V: 52 puncte (Logo 3) – 1 puncte pentru clasamentul final

După votul legendelor, logo-ul cu numărul se detașează și mai mult în clasament. Iată ierarhia după votul suporterilor și al legendelor lui Dinamo:

CLASAMENT DUPĂ VOTUL SUPORTERILOR ȘI AL LEGENDELOR

  • Locul I: Logo 5 – 10 puncte
  • Locul II: Logo 1, 3 și 4 – 6 puncte
  • Locul V: Logo 3 – 2 puncte 
ADVERTISEMENT