Life

Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au împăcat. Au mers împreună la o petrecere de pomină

19.05.2020 | 17:57
Leo de la Strehaia si Dana Criminala sau impacat Au mers impreuna la o petrecere de pomina
Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au împăcat sursă foto: cancan.ro
ADVERTISEMENT

Adio divorț! Leo de la Strehaia s-a împăcat cu soția lui, Dana Criminala. Cei doi au mers la braț la o petrecere de pomină, unde s-au cântat manele și s-au aruncat bani pentru dedicații.

Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Dana Criminala

După multe discuții aprinse și certuri interminabile, Leo de la Strehaia și Dana Criminața au hotărât să își mai dea o șană, de dragul iubirii care îi leagă.

ADVERTISEMENT

Și după ce s-au înțeles asupra condițiilor în care vor merge mai departe ca soț și soție, cei doi au au sărbătorit împăcarea la o petrecere, alături de mai mulți prieteni și câțiva maneliști care au întreținut atmosfera.

Dana s-a prezentat așa cum ne-a obișnuit. Îmbărcată foarte sexy, cu pantaloni mulați și o bluză care îi scotea în evidență pieptul voluptos, cu părul lăsat liber pe spate, soția lui Leo de la Strehaia a făcut urori la petrecere.

ADVERTISEMENT

Alături de ei s-a aflat și Renata, fiica Danei Criminala, cea care, în trecut, a avut o relație cu Leo de la Strehaia, actualul tată vitreg.

A vrut să se întoarcă la fosta nevastă

În perioada în care credea că mariajul cu Dana Criminala nu mai ar nicio șansă, Leo de la Strehaia a căutat- pe Anca, fosta soție, dar femeia nu a acceptat propunerea fostului partener de viață.

ADVERTISEMENT

Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un castiong pentru o femeie care să fie nevasta mea.

Așa că, pe canalul meu oficial de YouTube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, a declarat Leo de la Strehaia, în urmă cu câteva zile, pentru wowbiz.ro

ADVERTISEMENT